«Βόμβα» στο NBA: Στους Λέικερς ο Καρμέλο

«Βόμβα» στο NBA: Στους Λέικερς ο Καρμέλο

Η φήμη που είχε «φουντώσει» στην άλλη άκρη του Ατλαντικού επιβεβαιώθηκε και ο Καρμέλο Άντονι θα βρεθεί στο πλευρό του Λεμπρόν Τζέιμς στους Λος Άντζελες Λέικερς

karmelo_antony
Τα... αηδόνια θα σμίξουν για πρώτη φορά! Λεμπρόν Τζέιμς και Καρμέλο Άντονι θα ενώσουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους, καθώς ο «Μέλο» συμφώνησε να αγωνιστεί για έναν χρόνο στους Λος Άντζελες Λέικερς, προκειμένου να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα στην καριέρα του.

Μαζί με τον «κολλητό» του Λεμπρόν (σ.σ. είχαν βραθεί στο ίδιο draft το 2003) και τους Ντέιβις, Ουέστμπρουκ, ο Άντονι θα προσπαθήσει να φτάσει στην κατάκτηση του πολυπόθητου δαχτυλιδιού!

Φυσικά θα πάρει το μίνιμουμ συμβόλαιο στους Λέικερς ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν τον... νοιάζει ιδιαίτερα από τη στιγμή που έχει κερδίσει περισσότερα από 264 εκατομμύρια δολάρια στην καριέρα του. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 13,4 πόντους με 41% στα τρίποντα ως παίκτης των Μπλέιζερς, ενώ συνολικά στην καριέρα του μετράει 23 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και 2,8 τελικές πάσες.

Επιπλέον οι Λέικερς πρόσθεσαν στο ρόστερ τους και τον Μαλίκ Μονκ (23χρ., 1.90μ.) ο οποίος την προηγούμενη σεζόν είχε 11,7 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ σουτάροντας με 40% στα τρίποντα, φορώντας τη φανέλα των Σάρλοτ Χόρνετς.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Δάφνη: Στον ανακριτή σήμερα ο συζυγοκτόνος - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την κατάθεσή του

Επιχείρηση «Ελευθερία»: «Φουλάρουν» οι εμβολιασμοί μετά τον Δεκαπενταύγουστο - Ποιοι θα κάνουν τρίτη δόση

Καιρός: Έβδομη μέρα καύσωνα - 45άρια και σήμερα - Ποιες περιοχές θα «ψηθούν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης