Ολυμπιακοί Αγώνες - Στίβος: H όμορφη αφιέρωση του Καραλή στους γονείς του
Συγκινητική αφιέρωση του Εμμανουήλ Καραλή στους γονείς του, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του στον τελικό του επί κοντώ
Ο Εμμανουήλ Καραλής ολοκλήρωσε την παρουσία του στον τελικό του επί κοντώ στα 5.80μ., τερματίζοντας στην τέταρτη θέση!
Μετά την τελευταία του προσπάθεια, ο 22χρονος Έλληνας πρωταθλητής έκανε μια ιδιαίτερη όσο και συγκινητική αφιέρωση στους γονείς του, δείχνοντας στις κάμερες ένα χαρτί στο οποίο έγραφε: «Σε ευχαριστώ μαμά και μπαμπά»!
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.