ΑΕΚ: Γκάζια και από τον Κονέ στους παίκτες

ΑΕΚ: Γκάζια και από τον Κονέ στους παίκτες

Μετά τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ μίλησε σε έντονο ύφος πριν την προπόνηση της Κυριακής στα Σπάτα

ΚΟΝΕ
Έκτακτη σύσκεψη μεταξύ των παικτών της ΑΕΚ και των Γιάννη Παπαδημητρίου και Παναγιώτη Κονέ είχε κανονιστεί για το απόγευμα της Κυριακής (1/8) στα Σπάτα πριν από την έναρξη της προπόνησης.

Την Παρασκευή, μετά τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από τη Βελέζ, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς τα είχε... ψάλλει στους κιτρινόμαυρους για την εικόνα, τη νοοτροπία τους και το ντροπιαστικό αποτέλεσμα, όπως το χαρακτήρισε ο 51χρονος Σέρβος τεχνικός.

Νέα γκάζια υπήρξαν και το απόγευμα της Κυριακής στη συνάντηση που έλαβε χώρα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ και συγκεκριμένα από τον Κονέ, ο οποίος εστίασε στους... παλιούς του ρόστερ, σε αντίθεση με τον Μιλόγεβιτς που είχε μιλήσει ενώπιον όλων.

Στο έκτακτο meeting ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης μίλησε και αυτός σε υψηλούς τόνους έπειτα από τον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό και έγινε πιο συγκεκριμένος, εκφράζοντας την απογοήτευση και του ίδιου αλλά και της διοίκησης για ό,τι συνέβη.

Ήταν αναμενόμενο άλλωστε ότι στην ΑΕΚ δεν θα άφηναν να περάσει έτσι το κάζο από τη Βελέζ που οδήγησε την ομάδα σε μια μεγάλη αποτυχία με το ξεκίνημα της σεζόν, πριν φύγει μάλιστα ο Ιούλιος. Γι' αυτό και άπαντες κλήθηκαν να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Όπως είναι ήδη γνωστό από πριν, το απόγευμα της Κυριακής οι Έλντερ Λόπες και Όλεγκ Νταντσένκο ενημερώθηκαν πως δεν υπολογίζονται και πλέον αναζητείται τρόπος ώστε να αποχωρήσουν.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης