Βίντεο: Ο Μέσι παίζει μπάλα με τους γιους του κι ο 6χρονος Ματέο «βγάζει μάτια»
Ο «νέος Μέσι» φαίνεται πως θα είναι ο... γιος του Λιονέλ, ο 6χρονος Ματέο, ο οποίος με τις ντρίμπλες και τις επαφές του με τη μπάλα στο οικογενειακό «κορόιδο» απέδειξε ότι προορίζεται για μεγάλη καριέρα
Λένε ότι το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά και το ρητό βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στην οικογένεια Μέσι. Το μοναδικό ταλέντο του Λιονέλ στη στρογγυλή θεά πέρασε μέσω DNA στους τρεις γιους του κι απ' ότι φαίνεται καρποφόρησε στον απόλυτο βαθμό στον 6χρονο Ματέο, ο οποίος για την ηλικία του «μιλάει» στη μπάλα και βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του!
Ο αστέρας της Μπαρτσελόνα ανέβασε βίντεο στα social media από το οικογενειακό «κορόιδο» με τα πιτσιρίκια του στην αυλή της κατοικίας τους στο Μαϊάμι και την προσοχή έκλεψε ο μεσαίος από τους γιους του, με τις ντρίμπλες και το «μαγικό» του άγγιγμα, «βασανίζοντας» έτσι τον μεγάλο αδελφό του, Τιάγκο.
Κανείς φυσικά δεν μπορεί να ξέρει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, όμως, ο μικρός Ματέο δείχνει να έχει την πρώτη ύλη για να συνεχίσει την κληρονομιά του πατέρα του στο μέλλον.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.