Βίντεο: Ο Μέσι παίζει μπάλα με τους γιους του κι ο 6χρονος Ματέο «βγάζει μάτια»

Βίντεο: Ο Μέσι παίζει μπάλα με τους γιους του κι ο 6χρονος Ματέο «βγάζει μάτια»

Ο «νέος Μέσι» φαίνεται πως θα είναι ο... γιος του Λιονέλ, ο 6χρονος Ματέο, ο οποίος με τις ντρίμπλες και τις επαφές του με τη μπάλα στο οικογενειακό «κορόιδο» απέδειξε ότι προορίζεται για μεγάλη καριέρα

Messi23456789
Λένε ότι το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά και το ρητό βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στην οικογένεια Μέσι. Το μοναδικό ταλέντο του Λιονέλ στη στρογγυλή θεά πέρασε μέσω DNA στους τρεις γιους του κι απ' ότι φαίνεται καρποφόρησε στον απόλυτο βαθμό στον 6χρονο Ματέο, ο οποίος για την ηλικία του «μιλάει» στη μπάλα και βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του!



Ο αστέρας της Μπαρτσελόνα ανέβασε βίντεο στα social media από το οικογενειακό «κορόιδο» με τα πιτσιρίκια του στην αυλή της κατοικίας τους στο Μαϊάμι και την προσοχή έκλεψε ο μεσαίος από τους γιους του, με τις ντρίμπλες και το «μαγικό» του άγγιγμα, «βασανίζοντας» έτσι τον μεγάλο αδελφό του, Τιάγκο.

Κανείς φυσικά δεν μπορεί να ξέρει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, όμως, ο μικρός Ματέο δείχνει να έχει την πρώτη ύλη για να συνεχίσει την κληρονομιά του πατέρα του στο μέλλον.



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης