Αποσύρθηκε από το μπάσκετ και ο Στράτος Περπέρογλου
Σε ηλικία 36 ετών
Την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση έκανε γνωστή ο Στράτος Περπέρογλου, ακολουθώντας τους Βασίλη Σπανούλη, Νίκο Ζήση και Γιάννη Μπουρούση.
Ο Περπέρογλου, σε μια συγκινητική ανάρτησή του στο Instagram εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, επισημαίνοντας ότι έχει να λάβει μέρος σε επίσημο παιχνίδι λόγω της πανδημίας για περίπου έναν χρόνο.
Ο 36χρονος διεθνής άσος αγωνίστηκε σε Ηλυσιακό, Πανιώνιο, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Αναντολού Εφές, Μπαρτσελόνα, Χαποέλ Ιερουσαλήμ και Ερυθρό Αστέρα, ενώ φόρεσε 37 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.