Συγκινητικό βίντεο: Το «ευχαριστώ» του Μέσι σε 100 ετών οπαδό του, ο οποίος γράφει σε χαρτί όλα του τα γκολ

Συγκινητικό βίντεο: Το «ευχαριστώ» του Μέσι σε 100 ετών οπαδό του, ο οποίος γράφει σε χαρτί όλα του τα γκολ

Χαρά αλλά και... δάκρυα χάρισε σε έναν αιωνόβιο φανατικό οπαδό του ο Λιονέλ Μέσι

messi-100-eton-opados
Ο Μέσι ζει στιγμές χαλάρωσης μετά την κατάκτηση του Copa America, τρόπαιο που ήταν το πρώτο του με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Στην Αργεντινή επικρατεί φρενίτιδα προς το πρόσωπό του, μιας και ήταν ο παίκτης του τουρνουά αλλά και το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό είδωλο μετά τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, με αρκετούς οπαδούς του να συγκεντρώνονται έξω από το σπίτι του στο Ροσάριο, ενώ παρόμοια σκηνικά έζησε και στο Μαϊάμι όπου βρέθηκε έστω και με μικρή καθυστέρηση για ολιγοήμερες διακοπές.

Μετά το τέλος της διοργάνωσης και ενώ... φορτώνει η έβδομη Χρυσή Μπάλα της καριέρας του, ο Μέσι ξεχώρισε έναν παππού ηλικίας 100 ετών ο οποίος εδώ και χρόνια γράφει σε χαρτί όλα τα γκολ του πρώτου, τόσο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα όσο και με αυτή της «αλμπισελέστε».

«Γεια σου Ερνάν. Λοιπόν, προφανώς και άκουσα την ιστορία σου. Το βρίσκω τρελό αυτό που κάνεις. Ούτε κι εγώ ο ίδιος δεν δίνω τόση μεγάλη προσοχή στα γκολ που βάζω. Θέλω να σου πω ευχαριστώ γι' αυτό που κάνεις. Σ' ευχαριστώ. Αντίο», το μήνυμα του Αργεντινού, με την αντίδραση του Ερνάν να είναι μοναδική.

«Μην μου πεις ότι είναι ο Μέσι», λέει στον εγγονό του Χουλιάν (ο οποίος ήταν κι αυτός που ήρθε σε επαφή με τον Μέσι χάρη στην τεχνολογία και τα social media και ίσως εξαιτίας της μικρής φήμης που έχει στο TikTok), κι εκείνος του απαντά: «Ο Μέσι είναι. Σου στέλνει χαιρετίσματα». Και η αντίδραση του κάνει τόσο τον Χουλιάν όσο και όλους εμάς τους υπόλοιπους να μην μπορούμε να συγκρατήσουμε τα δάκρυά μας.

Στη συνέχεια ο Ερνάν ρωτάει τον Χουλιάν πώς γίνεται ο Μέσι να έμαθε την ιστορία του, κι εκείνος του εξηγεί ότι έγινε γνωστή μέσω των media. «Ο Μέσι μου έκανε μια τεράστια έκπληξη. Σ' ευχαριστώ πολύ. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ», λέει ο παππούς, και στη συνέχεια κάνει κατάθεση ψυχής, με τον Χουλιάν να τον αγκαλιάζει αδυνατώντας πλέον σταματήσει να κλαίει από χαρά για την υπέροχη στιγμή που του προσέφερε.

Δείτε απόσπασμα (με αγγλική μετάφραση) από το κανονικό βίντεο:

Κλείσιμο
View this post on Instagram

A post shared by Visubal (@visubal)



«Αν το δείτε ολόκληρο, καταλαβαίνετε το πάθος που έχει ο παππούς μου για τον Λέο και το πως ένιωσε όταν συνειδητοποίησε ότι πραγματικά μιλούσε μαζί του. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ» -Το μήνυμα του Χουλιάν στο συνολικό βίντεο διάρκειας 6:52. Δείτε το:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης