Μέσι: «Φρενίτιδα» από θαυμαστές στο Μαϊάμι, όπου περνάει τις διακοπές του

Μέσι: «Φρενίτιδα» από θαυμαστές στο Μαϊάμι, όπου περνάει τις διακοπές του

Ο Λιονέλ Μέσι δεν μπόρεσε να κρατήσει μυστική τη διαμονή του στο Μαϊάμι για διακοπές κι εκατοντάδες θαυμαστές του τον περικύκλωσαν έξω από ένα cafe καθώς αποχωρούσε με τη συνοδεία σωματοφυλάκων

messi_miami
Λίγες μέρες ξεκούρασης μετά από (ακόμη) μία σεζόν στα «κόκκινα», που είχε για... κερασάκι το Copa America και την κατάκτηση της κούπας, τις έχει ανάγκη και με το παραπάνω ο Λιονέλ Μέσι. Ωστόσο, η επιλογή ενός τόσο πολυσύχναστου και κοσμοπολίτικου προορισμού όπως το Μαϊάμι περιείχε μεγάλη δόση ρίσκου να μετατραπούν οι διακοπές σε «γλυκό εφιάλτη», αν τυχόν γινόταν αντιληπτός από το κοινό. Τελικά, δεν το γλίτωσε.

Τα νέα της διαμονής του Λίο στην πόλη κυκλοφόρησαν άμεσα και δεκάδες θαυμαστές του έμαθαν πως βρισκόταν στο «Cafe Ragazzi» της περιοχής Surfside. Έτσι, «κατασκήνωσαν» έξω από το μαγαζί και όταν έφτασε η στιγμή που ο Μέσι έπρεπε να φύγει, ακολούθησε «πανδαιμόνιο».

Ο Αργεντινός σταρ χρειάστηκε τη συνοδεία των σωματοφυλάκων του για να περάσει ανάμεσα στο πλήθος, που ζητούσε σαν τρελό μια φωτογραφία και βιντεοσκοπούσε σε story την εμπειρία να βλέπουν από κοντά το είδωλό τους, έστω κι αν εκείνος βίωνε μια εντελώς άβολη κατάσταση.


Ειδήσεις σήμερα:

ECDC: Προβλέπει πενταπλάσια κρούσματα μέχρι την 1η Αυγούστου


ΠΟΥ: Στον έλεγχο στο εργαστήριο της Ουχάν, οι Κινέζοι ήταν από πάνω μας!

Κεραμέως για υποχρεωτικό εμβολιασμό σε πανεπιστημιακούς και φοιτητές: Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης