Euro 2020: Άγγλοι... τζαμπατζήδες πήραν τη θέση του υιού Μαντσίνι

Euro 2020: Άγγλοι... τζαμπατζήδες πήραν τη θέση του υιού Μαντσίνι

Ο Αντρέα Μαντσίνι, γιός του προπονητή της Εθνικής Ιταλίας, είδε όλο το πρώτο ημίχρονο του τελικού του Euro 2020 από τα... σκαλιά του Γουέμπλεϊ καθώς Άγγλοι οπαδοί χωρίς εισιτήριο είχαν πάρει τη θέση του

andrea-mancini
Η αλήθεια είναι ότι τέτοιες εικόνες δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουμε στα γήπεδα της Αγγλίας και ειδικά σε διεθνείς αγώνες... Ωστόσο τα κλειστά γήπεδα λόγω κορωνοϊού από τη μια και η τεράστια δίψα για ένα μεγάλο τίτλο έφερε και τις ακραίες συμπεριφορές κάποιων, οι οποίοι κατάφεραν με... ντου να μπουν στο Γουέμπλεϊ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Ιταλία-Αγγλία.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρκετοί από τους κατόχους των εισιτηρίων να έχουν πρόβλημα καθώς μπαίνοντας στο γήπεδο έβρισκαν τις θέσεις τους κατηλειμμένες από... τζαμπατζήδες.

«Προέκυψε ένα χάος με την εισβολή των οπαδών που δεν είχαν εισιτήριο και έτσι κάποιος πήρε τη θέση μου με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να δω το πρώτο ημίχρονο από τα σκαλιά του γηπέδου», δήλωσε ο Αντρέα Μαντσίνι, γιος του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Ιταλίας ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο μετακινήθηκε σε άλλο σημείο κι όπως είπε χαμογελώντας: «αυτό μάλλον έφeρε τύχη στην ομάδα».

Με τον πατέρα του λίγο πριν τη γέννηση του να γνωρίζει μία από τις πιο δύσκολες ήττες της καριέρας του (ως παίκτης της Σαμπντόρια έχασε από την Μπαρτσελόνα με 1-0 στον τελικό του Κυπέλλου πρωταθλητριών) ο Μαντσίνι τζούνιορ τόνισε πως «η ζωή πάντα σου δίνει μια δεύτερη ευκαιρία και η μοίρα είχε... ανοικτούς λογαριασμούς με τον πατέρα. Νομίζω πάντως ότι το άξιζε και με το παραπάνω γιατί η Ιταλία κυριάρχησε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της, αλλά όταν πριν τρία χρόνια αναλάμβανε την ομάδα ήταν ίσως ο μόνος που την πίστευε».

Μέχρι την ώρα της συνέντευξης του στο Sky Italia δεν είχε μπορέσει να τον δει από κοντά, ωστόσο αποκάλυψε ότι αυτός και τα αδέρφια του, λίγο πριν ξεκινήσει το τουρνουά του έκαναν δώρο ένα μπλε πέταλο, λέγοντας του «θα σου φέρει τύχη...».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης