Παναθηναϊκός: «Έκλεισε» τον Πέρεθ

Παναθηναϊκός: «Έκλεισε» τον Πέρεθ

Ο 32χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος που έπαιζε στη Λεγκανιές συμφώνησε με το «τριφύλλι» και έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει

ruben-perez
Προ των πυλών βρίσκεται για τον Παναθηναϊκό η δεύτερη καλοκαιρινή του προσθήκη, μετά από εκείνη του Γιάννη Κώτσιρα. Τη... σκυτάλη από τον Ελληνα δεξιό μπακ θα πάρει ο Ρούμπερν Πέρεθ, καθώς ο 32χρονος Ισπανός ανασταλτικός μέσος αναμένεται αύριο (12/7) στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στους «πράσινους».

«Απόφοιτος» των ακαδημιών της Ατλέτικο Μαδρίτης, από το 2018 μέχρι και πρότινος έπαιζε στη Λεγκανές και την περασμένη σεζόν είχε 35 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία της χώρας του.

Ο Ισπανός «κόφτης», με τους «ροχιμπλάνκος» ντεμπουτάρισε το 2010 αλλά δεν έμεινε πολύ στο Βιθέντε Καλντερόν. Ακολούθησαν οι δανεισμοί του σε διάφορες ομάδες όπως η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η Χετάφε και η Μπέτις, ενώ πέρασε και από την Ιταλία για την Τορίνο.

Παράλληλα ως μέλος της U21 των «ροχιμπλάνκος» κατέκτησε το 2011 το αντίστοιχο EURO των «μικρών», όπου μεταξύ άλλων είχε για συμπαίκτες τους Ντε Χέα, Τιάγκο και Χουάν Μάτα.

Το 2015 υπέγραψε στη Γρανάδα, αλλά ένα χρόνο μετά πήγε δανεικός στη Λεγκανές, όπου και έπαιζε με αυτό το καθεστώς μέχρι το 2018. Οπότε και μονιμοποιήθηκε. Συνολικά έχει 261 ματς στην Primera Division(2 γκολ) και 35 στη δεύτερη.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Δύσκολη μάχη με τις φλόγες σε Εύβοια και Βαρνάβα - Νέα βίντεο από τη μάχη της κατάσβεσης στα Νέα Στύρα
Μύκονος: «Έσκασε» η αποχέτευση από την υπερβολική δόμηση - Βίντεο και φωτογραφίες

Βίντεο-ντοκουμέντο από το κορωνοπάρτι στο Αιγάλεω - Συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ. και «τσουχτερό» πρόστιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης