Πολύ κοντά στην απόκτηση του Φιλίπε Κουτίνιο, όπως όλα δείχνουν βρίσκεται η Μίλαν
Η αποχώρηση του Τσαλχάνογλου... πάγωσε τη Μίλαν, η οποία θέλει να προβεί σε μια μεγάλη μεταγραφή για να αλλάξει το κλίμα.
Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, Ο Φιλίπε Κουτίνιο, έχει συμφωνήσει με τους Ροσονέρι και πλέον απομένει να τα βρουν με τηνΜπαρτσελόνα. Ο Βραζιλιάνος δεν έχει καταφέρει να βρει θέση στο αρχικό σχήμα των «μπλαουγκράνα» και ο ίδιος επιθυμεί να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του.
Ο Στέφανο Πιόλι θέλει έναν ηγέτη στην ομάδα και ο Κουτίνιο αποτελεί την ιδανική περίπτωση. Ετσι, η Μίλαν αναμένεται να καταθέσει πρόταση στους Καταλανούς, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ για να ολοκληρώσει το deal.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.