ΑΕΚ: Σε ανταλλαγή εγγράφων με την Αλάνιασπορ για Τζαβέλλα

ΑΕΚ: Σε ανταλλαγή εγγράφων με την Αλάνιασπορ για Τζαβέλλα

Μόνο τα τυπικά της συμφωνίας μεταξύ ΑΕΚ και Αλάνιασπορ καθυστερούν αυτή τη στιγμή την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιώργου Τζαβέλλα στην Ένωση

giorgostzavellass
Το βράδυ της Πέμπτης (24/6) τα ρεπορτάζ στην Τουρκία ανέφεραν πως η ΑΕΚ πλήρωσε το buy out του Γιώργου Τζαβέλλα στην Αλάνιασπορ, ύψους 400.000 ευρώ.

Η Ένωση ήθελε εντός της σημερινής ημέρας να ολοκληρώσει τη συμφωνία με την τουρκική ομάδα και να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της απόκτησης του 34χρονου Έλληνα αμυντικού με τη σχετική ανακοίνωση. Αυτή ακόμη δεν έχει έρθει, καθώς τα διαδικαστικά της συμφωνίας μεταξύ ΑΕΚ και Αλάνιασπορ δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί.

Η Ένωση βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε φάση ανταλλαγής εγγράφων με τον τουρκικό σύλλογο, ενώ συν τοις άλλοις θα πρέπει να πραγματοποιηθεί και η λύση του συμβολαίου του παίκτη με την Αλάνιασπορ.

Στην ΑΕΚ εκτιμούν ότι δύσκολα αυτή η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (25/6) ώστε στη συνέχεια να ανακοινωθεί ο Τζαβέλλας. Σε κάθε περίπτωση όμως οι κιτρινόμαυροι επιθυμούν αυτό να έχει γίνει πράξη πριν την Κυριακή (27/6) ώστε ο Έλληνας διεθνής αμυντικός να ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα στην Ολλανδία για το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Κατερινόπουλος: Έγινε ταξίδι στην Κρήτη πριν τη δολοφονία

Προκλητικός και πάλι ο Ακάρ: Μάταια ξοδεύετε τους πόρους των Ελλήνων σε εξοπλισμούς

Νέο ασφαλιστικό: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις για όλα όσα αλλάζουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης