Euro 2020: Ονειρεύεται την κούπα, διαβάζοντας για τις εξετάσεις

Euro 2020: Ονειρεύεται την κούπα, διαβάζοντας για τις εξετάσεις

Η Ιταλία είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Euro 2020 κι ο Τζιάκομο Ρασπαντόρι, ο παίκτης έκπληξη που έκανε ντεμπούτο κόντρα στην Ουαλία, αποκάλυψε τη... διπλή ζωή του

Raspadori
Όταν ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ανακοίνωσε το όνομα του (αφήνοντας έξω των φτασμένο Κεν της Παρι Σεν Ζερμέν ) πολλοί ξαφνιάστηκαν αλλά ο 21χρονος επιθετικός της Σασουόλο είναι πέρα από ένα μεγάλο στοίχημα του Ομοσπονδιακού τεχνικού, μία από τις ελπίδες της Ιταλίας για την επόμενη μέρα της εθνικής τους ομάδας.

Ο Ρασπαντόρι έκανε ντεμπούτο στις 20 Ιουνίου με την Σκουάντρα Ατζούρα στο ματς κόντρα στην Ουαλία και ήδη το όνομα του εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια με Ίντερ και Μίλαν, ωστόσο ο ίδιος έχει το μυαλό του αλλού.

Και πιο συγκεκριμένα στην εξεταστική περίοδο του Πανεπιστημίου και δη του τμήματος φυσικής αγωγής στο οποίο φοιτά από τον περασμένο Σεπτέμβριο!

«Οι προπονήσεις μας είναι απογευματινές, οπότε τα πρωϊνά κλείνομαι μόνος μου στο δωμάτιο και διαβάζω για τις εξετάσεις του Σεπτεμβρίου. Η ανατομία δεν είναι εύκολο μάθημα...», είπε ο πιτσιρικάς ο οποίος παραδέχθηκε ότι δεν είναι εύκολος ο συνδυασμός «αλλά με καλή θέληση και προσπάθεια όλα γίνονται»,

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης