Οπαδοί της ΑΕΚ στην αποστολή στο Πήλιο: «Είμαστε στο πλευρό σας»

Οπαδοί της ΑΕΚ στην αποστολή στο Πήλιο: «Είμαστε στο πλευρό σας»

Μέλη της Original επισκέφτηκαν την Κυριακή (20/6) την αποστολή της ΑΕΚ στην Πορταριά και μετέφεραν στην ομάδα τη στήριξή τους ενόψει της νέας σεζόν - Τι είπαν στον κόσμο οι Γιάννης Παπαδημητρίου και Βλάνταν Μιλόγεβιτς

aek1
Η ΑΕΚ βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Πορταριά του Πηλίου για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της και την Κυριακή (20/6) το απόγευμα η κιτρινόμαυρη αποστολή δέχθηκε εξωτερικά του ξενοδοχείου επίσκεψη από περίπου 100 οπαδούς της Ένωσης.

Τα μέλη της Original από τον Βόλο και όχι μόνο (καθώς διάφοροι ταξίδεψαν και από άλλες περιοχές, ακόμη και από την Αθήνα), ήθελαν να δείξουν τη στήριξή τους προς τους παίκτες και τους ανθρώπους της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν. Όλη η ομάδα βγήκε έξω από το ξενοδοχείο και άκουσε τους οπαδούς της Ένωσης, οι οποίοι τους μετέφεραν το εξής μήνυμα: «Ήρθαμε εδώ για να σας δείξουμε τη στήριξή μας. Πέρσι η χρονιά ήταν πολύ κακή αλλά το αφήνουμε πίσω μας και κοιτάμε μπροστά. Εμείς θα είμαστε στο πλευρό σας».

Στη συνέχεια από την πλευρά της ομάδας τον λόγο πήρε ο Εκτελεστικός Διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος ευχαρίστησε τους οπαδούς για τη στήριξη που δείχνουν στην ομάδα, ενώ μίλησε και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος υπογράμμισε στον κόσμο ότι είναι σημαντικό όλοι να αφήσουν πίσω ό,τι συνέβη την περσινή σεζόν και να υπάρξει θετική ενέργεια ώστε μαζί με τη στήριξη του κόσμου της, η ΑΕΚ να παλέψει για τους στόχους της. Ο Μιλόγεβιτς εξέφρασε παράλληλα την πίστη του ότι οι παίκτες θα τα δώσουν όλα τη νέα σεζόν για να κάνουν τους οπαδούς της ομάδας χαρούμενους.

Στο τέλος οι φίλοι της Ένωσης αποχώρησαν από το ξενοδοχείο φωνάζοντας το σύνθημα: «ΑΕΚ, γερά, πρωτάθλημα ξανά».
aek1_2
Κλείσιμο
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Καρολάιν: Οι ποινές που προβλέπει ο Ποινικός Κώδικας για τα εγκλήματα του πιλότου

Γλυκά Νερά: «Είχαν ένα παράξενο δέσιμο» - Όλα όσα κατέθεσε φίλη της Καρολάιν που την είχε δει λίγο πριν την δολοφονία

Ελληνικό: Αυτά είναι τα έργα που ξεκινούν – 70.000 θέσεις εργασίας με την ολοκλήρωση του έργου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης