Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει τον Ράμος

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει τον Ράμος

Ο Σέρχιο Ράμος δεν πρόκειται να ανανεώσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο ισπανικός σύλλογος προετοιμάζει ήδη τον αποχαιρετισμό του

Ramos_Perez
Ο κύκλος του Σέρχιο Ράμος με τους «μερένγκες» θα ολοκληρωθεί σύντομα, μιας και οι συζητήσεις του με τον Φλορεντίνο Πέρεθ έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο.

Τα έφεραν από εδώ, τα έφεραν από αλλά στο τέλος κανείς από τους δύο άνδρες δεν υποχώρησε με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να μη βρουν τη «χρυσή» τομή για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ετσι, Ράμος και Ρεάλ οδηγούνται σε «διαζύγιο» ύστερα από 16 χρόνια κοινής, επιτυχημένης πορείας. Οι Μαδριλένοι δεν ικανοποίησαν τις απαιτήσεις του Ισπανού αμυντικού κι έτσι, σύμφωνα με την εφημερίδα «ABC», ο χωρισμός είναι πλέον μονόδρομος.



Μάλιστα, ο Φλορεντίνο Πέρεθ αναμένεται να συνομιλήσει με τον εμβληματικό αρχηγό του συλλόγου, για να οργανώσει τον αποχαιρετισμό, όπου θα τον τιμήσει για την προσφορά και την πίστη του στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια.

Κλείσιμο
Οπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, ο σύλλογος θέλει να αποχαιρετήσει τον Ράμος, με τον ίδιο να ποζάρει με τους 22 τίτλους που έχει κατακτήσει με την Ρεάλ.

Πάντως, ο 35χρονος στόπερ αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 30 Ιουνίου, όπου θα ξεκαθαρίσει μια και καλή τις προθέσεις του για το μέλλον.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Μίτροβιτς

ΠΑΟΚ: Θετική εισήγηση Λουτσέσκου για Μπάμπα

Ο… YouTuber Logan Paul δεν βγήκε νοκ άουτ από τον Floyd Mayweather!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης