Σάκκαρη: «Έβγαλα τον καλύτερο μου εαυτό στο 3ο σετ»

Σάκκαρη: «Έβγαλα τον καλύτερο μου εαυτό στο 3ο σετ»

Πανευτυχής για την πρόκρισή της στον 4ο γύρο του Roland Garros εμφανίστηκε η Μαρία Σάκκαρη, ενώ μίλησε με εξαιρετικά λόγια για την επόμενη αντίπαλο, Σοφία Κένιν

sakkari1_201716
Η Μαρία Σάκκαρη στάθηκε στο εξαιρετικό τρίτο σετ που έκανε απέναντι στην Μέρτενς που της χάρισε την πρώτη πρόκριση στην καριέρα της στον 4ο γύρο του Roland Garros για πρώτη φορά στην καριέρα της. Ενώ δηλωσε έτοιμη για το μεγάλο ραντεβού στα προημιτελικά με την Σοφία Κένιν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbvvbw41bmkp-sf)


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbvv48tvmaq1-sf)


«Ήταν πολύ ιδιαίτερο το ματς και αρκετά δύσκολο. Η ψυχούα μου ξέρει τι πέρασα και τι είχα μέσα μου. Νομίζω στο τρίτο σετ έβγαλα τον καλύτερό μου εαυτό μου εγκεφαλικά και έπαιξα το τένις που έπαιξα.

Υπήρχαν στιγμές που έβραζα αλλά έχω δουλέψει πολύ με το μυαλό. Είμαι υπερήφανη για αυτό που πέτυχα και ελπίζω να συνεχίσω έτσι, τόνισε αρχικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ενώ όσον αφορά στο νεο μεγάλο ραντεβού της απέναντι στην Σοφία Κένιν με φόντο τα ημιτελικά», είπε:

«Έχουμε παίξει αρκετές φορές ως αντίπαλοι , δεν είχε αρχίσει καλά στη φετινή χρονιά αλλά τώρα είναι μέσα στις 10 καλύτερες του κόσμου.

Θα απολαύσω τη σημερινή μου νίκη και από αύριο θα αρχίσω να σκέφτομαι το ματς για τα προημιτελικά. Ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα εδώ, είχα και τους δικούς μου ανθρώπους στην κερκίδα». 

Ειδήσεις σήμερα 

Euro 2020: Χάνει μόνο το ματς με Ρωσία ο Ντε Μπρόινε

Πιτίνο: «Δεν θα αγωνιστεί ο Αντετοκούνμπο στο Προολυμπιακό»

Αυτοκτόνησε πρώην παίκτης των ακαδημιών της Μίλαν, θύμα ρατσιστικών επιθέσεων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης