Παπανικολάου: «Άμεσα εκλογές στην ΕΟΚ, χωρίς αποκλεισμούς σωματείων»
O υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου σχολίασε την απόφαση τουΠρωτοδικείου να απορρίψει όλες τις αιτήσεις για νέα προσωρινή διοίκηση στην Ομοσπονδία, διατηρώντας στη θέση του προέδρου τον Γιώργο Βασιλακόπουλο
Από την πλευρά του, ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου ανέφερε με προσωπική δήλωσή του όσον αφορά τις τελευταίες εξελίξεις:
«Η ανεξάρτητη, όπως άλλωστε ορίζει το Σύνταγμα, Δικαιοσύνη «μίλησε» σήμερα για ακόμα μια φορά στην περίφημη υπόθεση εκλογών της ΕΟΚ. Το έπραξε, δε, με το πιο ξεκάθαρο και εκκωφαντικό τρόπο, ενώ η σημερινή απόφαση του Πρωτοδικείου, σύμφωνα με την οποία παραμένει ως έχει το ΔΣ της Ομοσπονδίας, γνωστοποιήθηκε προς πάσα κατεύθυνση και με πολλούς αποδέκτες. Οι οποίοι και έθεταν συνεχώς εμπόδια στη διεξαγωγή των εκλογών της Ομοσπονδίας.
Το ίδιο, ίσως, να πράξουν και στη συνέχεια, σε περίπτωση που διαπιστώσουν ότι συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η απαξίωση προς το πρόσωπό τους από την πλευρά των μελών του εκλογικού σώματος αλλά και των υγιών δυνάμεων του Αθλητισμού και δη του μπάσκετ. Πρέπει να καταλάβουν ότι η Δημοκρατία δεν εκδικείται, αλλά αποδίδει Δικαιοσύνη. Ας ελπίσουμε ότι η ακατάσχετη παραληρηματική δικομανία, με στόχο την ικανοποίηση προσωπικών συμφερόντων, θα σταματήσει εδώ. Μαζί με την παροχολογία…
Ας αφήσουν, επιτέλους, τη νυν Διοίκηση της Ομοσπονδίας, τη μόνη νόμιμη Διοίκηση σύμφωνα με τις δικαστικές αποφάσεις, να διεξαγάγει άμεσα δημοκρατικές και αξιόπιστες εκλογές. Μακριά από παρεμβάσεις και αποκλεισμούς σωματείων. Με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του Ελληνικού μπάσκετ, το οποίο θα υπερασπιστούμε με κάθε κόστος… »
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.