Στάνκοβιτς: «Να συνεχίσω να κερδίζω πρωταθλήματα με την ΑΕΚ»

Στάνκοβιτς: «Να συνεχίσω να κερδίζω πρωταθλήματα με την ΑΕΚ»

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει να βάζει τίτλους στη συλλογή του, όπως το έκανε στη Σάλτσμπουργκ

aek_termatofilakas
Έπειτα από την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ ως το 2025, ο 28χρονος Αυστριακός τερματοφύλακας, Τσίτσαν Στάνκοβιτς μίλησε στην κάμερα του ΑΕΚ TV για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του στους κιτρινόμαυρους και στους μεγάλους στόχους που έχει με την Ένωση.

AEK F.C. - Στάνκοβιτς: «Να γίνω πρωταθλητής και με την ΑΕΚ»!


Αναλυτικά όσα είπε ο Στάνκοβιτς στο ΑΕΚ TV:

-Οι πρώτες σου σκέψεις έπειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής σου;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον αποτελώ ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, γιατί είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, με πολλούς οπαδούς και είμαι ιδιαίτερα ανυπόμονος να ξεκινήσω τις υποχρεώσεις μου και να φορέσω τη φανέλα της. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας».

-Από τα πράγματα που έχεις ήδη μάθει για την ΑΕΚ τι είναι αυτό που σου έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση;

«Το πρώτο πράγμα που γνώριζα για την ΑΕΚ είναι ότι πρόκειται για πραγματικά μεγάλη ομάδα και με ένα πολύ φανατικό κοινό και αυτό που περιμένω όσο τίποτα άλλο είναι να επιστρέψουν οι οπαδοί στα γήπεδα για να μπορέσω να παίξω μπροστά τους».

-Στην Αυστρία είχες σε έξι χρόνια έξι πρωταθλήματα και πέντε κύπελλα. Θέλεις να συνεχίσεις την… συλλογή τίτλων στην Ελλάδα;

«Αγωνιζόμουν στην καλύτερη ομάδα της Αυστρίας, με την οποία κάθε χρόνο κέρδιζα πρωτάθλημα και κύπελλο και τώρα πλέον βρίσκομαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και ο στόχος μου είναι να συνεχίσω να κερδίζω πρωταθλήματα τώρα στην Ελλάδα με τη φανέλα της ΑΕΚ».


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Τι λέει το πόρισμα της Τραπέζης της Ελλάδος για την εμπλοκή Καλογρίτσα στο ΣΥΡΙΖΑ channel - Πώς καταρρίπτει τους ισχυρισμούς Παππά για τα €3 εκατ.

Καιρός: Καταιγίδες, χαλάζι και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα - Χάρτες με τις περιοχές

Ελληνοτουρκικά: Πώς αποφεύχθηκε η «επακούμβηση» Δένδια - Τσαβούσογλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης