ΑΕΚ: Υπέγραψε ο Στάνκοβιτς

ΑΕΚ: Υπέγραψε ο Στάνκοβιτς

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ με κάθε επισημότητα είναι ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους»

stin-aek-o-tsitsan-stankovits-_161809
Ο 28χρονος Αυστριακός κίπερ, ο οποίος βρίσκεται από την Δευτέρα (31/05) στη Αθήνα, πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και σήμερα (01/06) έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με την ΑΕΚ, που θα του αποφέρει συνολικά 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την επόμενη τετραετία, συν κάποια μπόνους τίτλων και ομίλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση του νέου αποκτήματος, Τσίτσαν Στάνκοβιτς, η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί όλους τους φιλάθλους να κατεβάσουν το application Missing Alert https://www.hamogelo.gr/gr/el/missing-alert-app/ στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Οργανισμός ώστε τα εξαφανισμένα παιδιά να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους.

Μάλιστα, η συνεργασία της Ένωσης με το Χαμόγελο που θα συνεχιστεί σε όλες τις ανακοινώσεις των μεταγραφών με όλες τις δράσεις από το χαμόγελο του παιδιού.

👉Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς τερματοφύλακα, Cican Stankovic - official από την FC Red Bull Salzburg...

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Tuesday, June 1, 2021
Κλείσιμο

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Τι λέει το πόρισμα της Τραπέζης της Ελλάδος για την εμπλοκή Καλογρίτσα στο ΣΥΡΙΖΑ channel - Πώς καταρρίπτει τους ισχυρισμούς Παππά για τα €3 εκατ.

Καιρός: Καταιγίδες, χαλάζι και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα - Χάρτες με τις περιοχές

Ελληνοτουρκικά: Πώς αποφεύχθηκε η «επακούμβηση» Δένδια - Τσαβούσογλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης