Στα... κρύα του λουτρού η Λάρσα Πίπεν - Ο Μαλίκ Μπίσλεϊ επέστρεψε στη γυναίκα του

Στα... κρύα του λουτρού η Λάρσα Πίπεν - Ο Μαλίκ Μπίσλεϊ επέστρεψε στη γυναίκα του

Μετά την ερωτική του περιπέτεια με την με την 22 χρόνια μεγαλύτερη του πρώην σύζυγο του Σκότι Πίπεν, Λάρσα, ο NBAer Μαλίκ Μπίσλεϊ, αποφάσισε να γυρίσει μετανιωμένος στη γυναίκα του

Pipen-arthro
Δεν έχουν τέλος τα δράματα για τον NBAer Μαλίκ Μπίσλεϊ! Συγκεκριμένα, στις 30 Οκτωβρίου του περασμένου χρόνου συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, αλλά και για απειλή σωματικής βίας απέναντι σε μια οικογένεια με ανήλικα παιδιά.

Tότε, η ομάδα της Μινεσότα είχε εκδώσει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία: «Γνωρίζουμε τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Μαλίκ Μπίσλεϊ. Λαμβάνουμε όσα τα δεδομένα σοβαρά και θα αφήσουμε η νομική διαδικασία να κάνει το έργο της».

Λίγους μήνες αργότερα ωστόσο, ο 24χρονος γκαρντ των Timberwolves πρόσθεσε στο... παλμερέ του και κατηγορίες απιστίας. Ειδικότερα, όπως μετέδιδαν τα αμερικανικά δίκτυα ο Μπίσλεϊ εμφανίστηκε χεράκι χεράκι με την 46χρονη Λάρσα Πίπεν, πρώην σύζυγο του έξι φορές πρωταθλητή των Σικάγο Μπουλς, Σκότι Πίπεν, σε ένα εμπορικό κέντρο στο Μαϊάμι.





Κλείσιμο








malik-beasley
Αριστερά η Λάρσα Πίπεν και δεξιά το μοντέλο Μοντάνα Γιάο



Μάλιστα, τα σκανδαλοθηρικά Μέσα ανέφεραν τότε ότι οι δύο τους αντάλλασαν ερωτικά μηνύματα πολύ καιρό πριν τους τσακώσουν οι παπαράτσι.


Ενώ στη συνέχεια, στο Instagram της Λάρσα, ο Μπίσλεϊ, με σχόλιό του, της ζήτησε να την βγάλει σε ένα ραντεβού.

Το «μελανό σημείο» της όλης ιστορίας βέβαια είναι πως ο νεαρός μπασκετμπολίστας ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Μοντάνα Γιάο, με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει και ένα παιδί. Η 23χρονη εντυπωσιακή σύζυγός του που εκλέχθηκε Miss Teen στις ΗΠΑ το 2016, όπως ήταν φυσικό έγινε έξαλλη με τις φωτογραφίες σε τέτοιο βαθμό που υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.















Η... δακρύβρεχτη δημόσια συγγνώμη

Το ερωτικό τρίγωνο που έχει σκανδαλίσει τον κόσμο του NBA τους τελευταίους μήνες, ωστόσο πρόσθεσε στο παζλ του ένα ακόμη επεισόδιο. Συγκεκριμένα, την περασμένη Κυριακή ο νεαρός NBAer, πόσταρε μια δακρύβρεχτη δημόσια συγγνώμη στην 23χρονη Γιάο, δημοσιεύοντας μάλιστα και μια κοινή τους φωτογραφία με των δύο ετών γιο τους, ονόματι Μακάι.
malik-beasley-montana-yao-1

«Θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη για την κατάσταση που σε έφερα τους τελευταίους μήνες. Έψαχνα για κάτι παραπάνω, όταν βρίσκονταν ακριβώς εδώ όλο τον χρόνο. Δεν θέλω να με κρίνεις αλλά να με συγχωρήσεις. Να με συγχωρήσεις που πλήγωσα την οικογένεια μου με αυτόν τον τρόπο. Στο τέλος της ημέρας είμαι ένα ερωτιάρικο αγόρι και μου λείπει να σας κρατάω και να σας αγαπάω όλους σας. Σε αγαπώ. Η οικογένεια μου πάνω από όλα»
έγραψε μεταξύ άλλων.






Ο... βίος και η πολιτεία της Λάρσα Πίπεν

Αξίζει να σημειωθεί, πως η πρώην στενή φίλη της Κιμ Καραντάσιαν, Λάρσα χώρισε με τον Σκότι Πίπεν το 2019 και έκτοτε ήταν ζευγάρι με τον παίκτη των Μπόστον Σέλτικς, Τρίσταν Τόμπσον, πριν αυτός βρεθεί στο πλευρό της αδερφής της ριάλιτι σταρ, Κλόε Καρντάσιαν.
larsa_kim
larsa_bikini
2-5-scottie-larsa-pippen

Ειδήσεις σήμερα:


Ανακοίνωσε τον Μιλόγεβιτς η ΑΕΚ - Οι πρώτες δηλώσεις του μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας

Οι Αντετοκούνμπο είναι Fast & Furious! (+video)

Τέλος ο Ζιντάν από τον πάγκο της Ρεάλ - Τα πρώτα ονόματα που ακούγονται για τη διαδοχή του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης