ΑΕΚ: Τα δεδομένα για τους παίκτες που δεν υπολογίζονται

ΑΕΚ: Τα δεδομένα για τους παίκτες που δεν υπολογίζονται

Παίκτες όπως οι Χνιντ, Ινσούα, Σιμάο και Ντέλετιτς λογικά δεν θα βρίσκονται στην «πρώτη» της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, με τον τελευταίο μάλλον να συνεχίζει στη Λαμία - Ενδιαφέρον για Νεντελτσιάρου

hnidd
Εκτός από τον στόχο των επτά μεταγραφών που προανήγγειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συζήτηση με τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να προχωρήσουν και σε αποδεσμεύσεις παικτών από το ρόστερ καθώς υπάρχουν αρκετές μονάδες που δεν υπολογίζονται και γίνονται ήδη κινήσεις για να βρουν ομάδα.

Ο Νασίμ Χνιντ, όπως είχατε διαβάσει στο gazzetta.gr ψάχνεται μέσω του εκπροσώπου του σε Τουρκία, Σαουδική Αραβία και Κατάρ, έχοντας σχετική εξουσιοδότηση από την ΑΕΚ για να φέρει πρόταση.

Όσον αφορά τον Εμάνουελ Ινσούα, του οποίου ο δανεισμός στην Αλδοσίβι λήγει, η ΑΕΚ έχει κάνει επαφή με τον αργεντίνικο σύλλογο για να δει αν υπάρχει διάθεση να ενεργοποιηθεί οψιόν αγοράς του, τη στιγμή που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Αργεντινή φέρεται να υπάρχει και ενδιαφέρον από τη Σαν Λορέντσο.

Επαφές για να βρεθεί ομάδα και να αποχωρήσει έχουν λάβει χώρα και με την πλευρά του Νταβίντ Σιμάο, του οποίου ο δανεισμός στη Μορεϊρένσε έληξε, ενώ στην έξοδο της ΑΕΚ είναι και ο Μίλος Ντέλετιτς, για τον οποίο το πιθανότερο σενάριο είναι να συνεχίσει στη Λαμία, στην οποία αγωνίστηκε φέτος με τη μορφή δανεισμού (ήταν άλλωστε εκ των κορυφαίων της και από την ομάδα έχουν εκφράσει την επιθυμία να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους).

Όσον αφορά τον Ντανιέλε Βέρντε, ήδη έχει ρυθμιστεί η αποχώρησή του έπειτα από την παραμονή της Σπέτσια στη Serie A, καθώς αναμένεται να ασκηθεί η υποχρεωτική ρήτρα αγοράς του από την ιταλική ομάδα ως τις 30 Ιουνίου βάσει των όσων είχαν συμφωνηθεί.

Η ΑΕΚ επιθυμεί να βρει λύση για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Ωστόσο, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ως τότε, το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι το συγκεκριμένο γκρουπ παικτών δεν θα υπολογίζεται για την «πρώτη» της νέας σεζόν. Κάτι βέβαια που θα οριστικοποιηθεί και με τη σύμφωνη γνώμη του νέου προπονητή, ο οποίος στη συνέχεια θα πάρει αποφάσεις και για άλλους ποδοσφαιριστές που δεν θα βρίσκονται στα πλάνα του και τους οποίους θα κρίνει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι μεταγραφικό ενδιαφέρον φαίνεται να έχει προκύψει για τον Ιονούτ Νεντελτσιάρου, του οποίου επίσης το μέλλον στο ρόστερ της επόμενης σεζόν θεωρείται αβέβαιο. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο για τον Ρουμάνο στόπερ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Γερμανία: Υπέγραψε ο Χάνσι Φλικ - Αναλαμβάνει τα «Πάντσερ» μετά το Euro

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Η ταξιδιωτική οδηγία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ δεν θα επηρεάσει τη διοργάνωση»

Άρης: Με τον Μάντζιο στον πάγκο για άλλα δυο χρόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης