Παναγιώτης Φασούλας: «Είναι νόμιμη η διεξαγωγή των εκλογών χωρίς σχετική άδεια λόγω Covid-19;»

Παναγιώτης Φασούλας: «Είναι νόμιμη η διεξαγωγή των εκλογών χωρίς σχετική άδεια λόγω Covid-19;»

Με σχετική επιστολή στους κ..κ. Νίκο Χαρδαλιά και Λευτέρη Αυγενάκη, η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα ζήτησε διευκρινήσεις όσον αφορά τη νόμιμη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών της ΕΟΚ, που έχουν οριστεί για τις 30 Μαΐου, λόγω Covid-19

Fasoulas
Συγκεκριμένα η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα αναρωτήθηκε στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, όπως επίσης και στον Υφυπουργό Αθλητισμού, εάν έχει υποβληθεί αιτημα για λήψη άδειας διεξαγωγής της Γ.Σ, εάν είναι νόμιμη η συνάθροιση χωρίς την εξασφάλιση σχετικής αδείας, όπως επίσης και αν δύναται να χορηγηθεί άδεια για την συνάθροιση του αριθμού των ατόμων και με ποιο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Αναλυτικά

«Αξιότιμοι Κύριοι,
Δεδομένων των όσων διαλαμβάνονται στην με αριθμό ΦΕΚ Β 2141/2021 ΚΥΑ με τίτλο « Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσια υγείας από τον κίνδυνο διασπορά του COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας μέχρι και την Δευτέρα 31 /5/2021 και ώρα 6 : 00», σας γνωρίζουμε τα κάτωθι:

Την 30/5/2021 και ώρα 11:00πμ έχει οριστεί από την προσωρινή Διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης η διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης με αρχαιρεσίες, στο χώρο του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Οι συμμετέχοντες με δικαίωμα ψήφου στην συνέλευση είναι τουλάχιστον 512 τακτικοί εκλέκτορες οι οποίοι με την παρουσία των αναπληρωματικών τους, δυνητικά αυξάνονται σε άγνωστο αριθμό ενώ τα σωματεία που δικαιούνται συμμέτοχης στην Γ.Σ. χωρίς δικαίωμα ψήφου στις αρχαιρεσίες, αλλά με δικαίωμα λόγου και ψήφου στα υπόλοιπα θέματα της Ημ. Διάταξης ξεπερνούν τα 900.


Δυνάμει των ανωτέρω και με γνώμονα την εξασφάλιση της δημόσιας υγείας αλλά και του δικαιώματος όλων των μελών της Γ.Σ στην ενάσκηση των δικαιωμάτων τους χωρίς διακινδύνευση της προσωπικής τους υγείας, ευγενώς ζητάμε ενημέρωση για τα ακόλουθα:

Κλείσιμο
1) Έχει υποβληθεί ενώπιον σας αίτημα της οικείας Ομοσπονδίας για την λήψη άδειας διεξαγωγής της ανωτέρω Γ.Σ;

2) Είναι νόμιμη η συνάθροιση του ως άνω όγκου ανθρώπων χωρίς την εξασφάλισή σχετικής άδειας ;

3) Δυνάμει των οριζόμενων στην ως άνω Κ.Υ.Α δύναται να χορηγηθεί άδεια για την συνάθροιση του αριθμού των ατόμων που αναφέρουμε ανωτέρω και αν ναι με ποιο υγειονομικό πρωτόκολλο;

Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Μετά τιμής,

Τα μέλη Δ.Σ. της προσωρινής διοίκησης της Ε.Ο.Κ.

Θεοφάνης Χριστοδούλου

Ευθύμιος Ρεντζιάς

Χαράλαμπος Μαρκάκης

Αγαμέμνων Ιωάννου

Παναγιώτης Φασούλας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης