Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, μετά από απόφαση που πάρθηκε σήμερα (20/5)
Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «Απόστολος Νικολαΐδης» θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, όπως αποφασίστηκε σήμερα Πέμπτη (20/5) από την προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ.
Νωρίτερα, υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις για την επιλογή της Λεωφόρου, κυρίως από την παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα, που εξέφραζε τη διαφωνία της να πραγματοποιηθούν οι εκλογές σε γήπεδο μεγάλου σωματείου, ωστόσο στη σημερινή σύσκεψη υπερψήφισε το πλάνο αυτό με 16-5 υπέρ.
Πλέον το ζήτημα της ανάδειξης του νέου προέδρου μπαίνει στην τελική του ευθεία, αφού έχει οριστεί ημερομηνία των εκλογών η 30η Μαΐου, με τους υποψήφιους να έχουν την ερχόμενη Δευτέρα (24/5) συνάντηση για τη διαδικασία των εκλογών.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία