Τίμο... VARνερ: 14/26 φετινά γκολ του άσου της Τσέλσι δεν μέτρησαν εξαιτίας της τεχνολογίας (βίντεο)

Τίμο... VARνερ: 14/26 φετινά γκολ του άσου της Τσέλσι δεν μέτρησαν εξαιτίας της τεχνολογίας (βίντεο)

Δεν του πήγε που δεν του πήγε καλά του Τίμο Βέρνερ η πρώτη του σεζόν στην Αγγλία, έχει και το VAR να του ακυρώνει το ένα γκολ μετά το άλλο - Η αλήθεια πίσω από τα... μέτρια νούμερά του στη σεζόν

werner-arthro
Ο Γερμανός φορ εντυπωσίασε με τη φανέλα της Λειψίας ειδικά την περασμένη σεζόν, πείθοντας τους «μπλε» πως στο πρόσωπό του θα έβρισκαν τον ιδανικό άνθρωπο για να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος. Aνάμεσα στις πάμπολλες χαμένες ευκαιρίες του κατάφερε να βρει το βάθος της εστίας 26 φορές, ωστόσο μόνο 12 από αυτές πανηγύρισε χωρίς να του κόψει τη χαρά ο διαιτητής μετά από υπόδειξη των ανθρώπων του Video Assistant’s Referee.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και το πρόσφατο ματς της Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στην Λέστερ στο οποίο η Τσέλσι πήρε εκδίκηση (2-1) για το χαμένο τρόπαιο του Κυπέλλου Αγγλίας , βλέποντας όμως τον επιθετικό της να στερείται των πανηγυρισμών και τις δύο φορές που σκόραρε. Μέχρι και πριν την συγκεκριμένη αναμέτρηση μετρούσε 12 κατοχυρωμένα και άλλα τόσα ακυρωμένα γκολ -το σύνολο των οποίων ανέβηκε στα 14!

Αλλά αν αφήσουμε στην άκρη αυτές τις περιπτώσεις, η συνολική κριτική που του γίνεται κρίνεται δίκαιη ή άδικη;

Αν θέλουμε να βάλουμε κάτω τις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες του από το περασμένο καλοκαίρι, θα χάσουμε το μέτρημα. Λένε πως το γκολ είτε το έχεις είτε δεν το έχεις, και αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια. Ωστόσο πώς γίνεται πέρυσι να το είχε και φέτος να μην το έχει καθόλου; Ένα πιο ασφαλές συμπέρασμα θα είμαστε σε θέση να βγάλουμε την δεύτερη σεζόν του στο «Στάμφορντ Μπριτζ», σε μια σεζόν που ενδεχομένως θα έχει χτιστεί μια καλή συνεργασία με έναν από τους πολύ ταλαντούχους παίκτες που βρίσκονται από πίσω του. Αλλά για να το βγάλουμε το συμπέρασμα περί ου ο λόγος θα πρέπει να τον δούμε και στην φυσική του θέση.

Τα δύο ακυρωθέντα γκολ με την Λέστερ:



Φέτος, στην Τσέλσι τόσο με Φρανκ Λάμπαρντ όσο και με Τόμας Τούχελ (συμπεριλαμβανομένων και των συμμετοχών του με το εθνόσημο) ο Βέρνερ έχει αγωνιστεί όλες κι όλες 19 φορές ως βασικός στη φυσική του θέση . Σε αυτά τα παιχνίδια πέτυχε επτά γκολ (τα τέσσερα με την εθνική Γερμανίας) και μοίρασε επτά ασίστ . Το σύνολο στις δύο στατιστικές κατηγορίες να ανέρχεται σε 12 γκολ και 10 ασίστ όσον αφορά αποκλειστικά τις εμφανίσεις του με την Τσέλσι. Εκεί, είναι πρώτος σκόρερ για φέτος, ενώ αποτέλεσε και τον πρώτο ποδοσφαιριστή της που έφτασε σε διψήφιο αριθμό στις δύο κατηγορίες στην πρώτη του σεζόν στο «Μπριτζ» μετά από εκείνη του Εντέν Αζάρ ο οποίος στην πορεία έγραψε ιστορία.

Οπότε καλά θα κάνουμε να περιμένουμε...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης