Premier League, Τότεναμ-Γουλβς 2-0: Νίκη για Ευρώπη οι Spurs - Δείτε τα γκολ

Premier League, Τότεναμ-Γουλβς 2-0: Νίκη για Ευρώπη οι Spurs - Δείτε τα γκολ

Η Τότεναμ επικράτησε 2-0 της Γουλβς, βρέθηκε στην 6η θέση της Premier League κάνοντας σημαντικό βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη

harrykane_europe
Η Τότεναμ αντέδρασε στην ήττα από τη Λιντς, επέστρεψε στις νίκες κι έκανε σημαντικό βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη. Οι Λονδρέζοι επικράτησαν 2-0 της Γουλβς εντός έδρας, ισοβαθμούν στην 6η θέση με τη Γουέστ Χαμ, αλλά έχουν το πάνω χέρι στην ισοβαθμία για το Europa League.

Στις τελευταίες δύο αγωνιστικές οι Spurs αντιμετωπίζουν την Άστον Βίλα εντός και τη Λέστερ εκτός. Οι Λύκοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και είχαν δυο καλές ευκαιρίες με τον Φάμπιο Σίλβα.

Η Τότεναμ απάντησε με το δοκάρι του Κέιν, αλλά στο 45' ο αρχηγός της ομάδας άνοιξε το σκορ, φτάνοντας τα 22 γκολ στο πρωτάθλημα. Οι Λονδρέζοι ήταν καλύτεροι στην επανάληψη, είχαν το 23ο δοκάρι τους στη σεζόν (από την προσπάθεια του Άλι, αλλά στο 61' ο Χόιμπιεργκ διαμόρφωσε το 2-0.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Τανγκάνγκα, Αλντερβάιρελντ, Ντάιερ, Ρεγκιλόν, Λο Σέλσο (69′ Γουίνκς), Χόιμπιεργκ, Μπέιλ (89′ Σισοκό), Ντέλε Άλι (82′ Εντομπελέ), Σον, Κέιν

ΓΟΥΛΒΣ: Ρούι Πατρίσιο, Χόεβερ, Κόντι, Σαίς, Νέλσον Σεμέδο, Ζοάο Μουτίνιο, Ντεντόνκερ, Ανταμά Τραορέ, Βιτίνια (63′ Γουίλιαν Ζοζέ), Γκιμπς-Γουάιτ (73′ Ρούμπεν Νέβες), Φάμπιο Σίλβα (82′ Κορμπεάνου)


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα 

Κωπηλασία: Χρυσό και πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για την Αννέτα Κυρίδου

Γιάννης Λαγός: Θα είναι «συγκάτοικος» στο ίδιο κελί με τον πυρηνάρχη του Περάματος της ΧΑ

Ινδία: «Ξεβράζει» πτώματα ο Γάγγης - Στους 4.077 οι θάνατοι από κορωνοϊό το προηγούμενο 24ωρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης