«Μάγεψε» στα Miss Universe με τη φανέλα του Μαραντόνα η εκρηκτική Μις Αργεντινή

«Μάγεψε» στα Miss Universe με τη φανέλα του Μαραντόνα η εκρηκτική Μις Αργεντινή

Με μια εμφάνιση-φόρο τιμής στον «θεό του ποδοσφαίρου», η 22χρονη Μις Αργεντινή, Αλίνα Λουζ Ακσελράντ, εντυπωσίασε με το πρωτότυπο αφιέρωμά της στον Ντιέγκο Μαραντόνα στον διαγωνισμό ομορφιάς, Miss Universe

miss-argentina23
Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα αναμφίβολα λατρεύτηκε και θα λατρεύεται εσαεί σαν Θεός τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αργεντινή όσο και στην Νάπολη.

Σε μια δική της προσπάθεια να αποτίσει φόρο τιμής στον ανεπανάληπτο γητευτή της στρογγυλής θεάς, έξι μήνες μετά τον θάνατό του, η εντυπωσιακή Μις Αργεντινή, τράβηξε τα βλεμματα, στη διαδικασία της επίδειξης των κοριτσιών με τις εθνικές τους αμφιέσεις στον διαγωνισμό ομορφιάς, Miss Universe.

Το 22χρονο μοντέλο με τις εβραϊκές ρίζες και την καταγωγή από την επαρχία της Κόρδοβα, παρουσιάστηκε στη σκηνή με την εμφάνιση της «αλμπισελέστε», φορώντας ένα μαύρο σορτσάκι, μια ραμμένη με στρας ζακέτα με το νούμερο 10 του Ντιέγκο Μαραντόνα, που ανοίγοντας την αποκάλυψε μια εντυπωσιακή φανέλα με την προσωπογραφία του αείμνηστου θρύλου.

Μάλιστα, κατά την είσοδο της, δοκίμασε και ορισμένα κόλπα με την μπάλα, ξεσηκώνοντας χιλιάδες χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
argentinamisss


Κλείσιμο


Εκτός βέβαια από τις φοβερές αναλογίες της - που της χάρισαν το δεκάρι-, αυτό που συγκίνησε το λαϊκό αίσθημα της Αργεντινής δεν ήταν άλλο, από την ομιλία που εκφώνησε.

«Βρήκα έναν τρόπο να προωθήσω τον τουρισμό και τον πολιτισμό της χώρας μου, την ταυτότητά μας ως Αργεντινοί. Η ενδυμασία μου είναι εμπνευσμένη από το πάθος που μας ενώνει όλους … αυτό σημαίνει ότι βγαίνουμε έξω και λέμε ο ένας στον άλλο “Έι, Μέσι, Μαραντόνα. Αυτή είναι η Αργεντινή''», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Η καλλιπάρειος Λατίνα ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στον χώρο του μόντελιγκ σε ηλικία 16 ετών, περπατώντας σε δεκάδες πασαρέλες, ενώ το 2020 επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει τη χώρα του... πάθους στον κορυφάιο διαγωνισμό ομορφιάς του κόσμου.
miss_argentinaa

Ειδήσεις σήμερα 

Οι Τούρκοι στο σπίτι και οι τουρίστες να... αλωνίζουν - Οργή για το lockdown του Ερντογάν

Γιάννης Λαγός: Το μεσημέρι φθάνει στην Αθήνα - Πέντε Έλληνες αστυνομικοί τον συνοδεύουν από το Βέλγιο

Νέα μελέτη CDC: Τα εμβόλια της Moderna και της Pfizer μειώνουν κατά 94% τον κίνδυνο ασθένειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης