Italian Open: «Έβγαλε το λάδι» στον Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς - Νικητής στις λεπτομέρειες ο Σέρβος με 2-1 σετ

Italian Open: «Έβγαλε το λάδι» στον Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς - Νικητής στις λεπτομέρειες ο Σέρβος με 2-1 σετ

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-1 σετ από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, για τα προημιτελικά του «Internazionali BNL d'Italia», χάνοντας στις λεπτομέρειες το εισιτήριο που οδηγεί στα ημιτελικά του τουρνουά της Ρώμης

stefanos_jokovic_rome
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας κατάφερε να στριμώξει ουκ ολίγες στιγμές το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, ωστόσο έστω και μετά κόπων και βασάνων ο Σέρβος κατάφερε να πάρει τη νίκη-πρόκριση. Στο... δεύτερο ημίχρονο του αγώνα ο Στέφανος προηγήθηκε με 4-3, ωστόσο ο Τζόκοβιτς έκανε το μπρέικ στο συγκλονιστικό όγδοο game, όπου ο Έλληνας τενίστας, αφού έσβησε τέσσερα συνολικά μπρέικ πόιντ (το ένα τριπλό) του αντιπάλου του, έφτασε έναν πόντο μακριά από την κατάκτησή του για δύο φορές, βλέποντας όμως αυτό να καταλήγει στα χέρια του Σέρβου.

Το winner του Τζόκοβιτς:


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbds84agid21-se)


Ο «Στεφ» είχε στα χέρια του διπλό μπρέικ πόιντ, το οποίο όμως δεν εκμεταλλεύτηκε, με τον Σέρβο εν τέλει να κάνει την ολική ανατροπή, παίρνοντας με άσο το προβάδισμα με 5-4, πριν φτάσει στην κατάκτηση του σετ με 7-5 και την ισοφάριση.

Το ξέσπασμα του Τζόκοβιτς μετά το νέο break του Τσιτσιπά:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbdripmgi5ld-se)


Κλείσιμο
Παρα την απώλεια του δεύτερου σετ ο «Στεφ» μπήκε στο τρίτο με ακόμη μεγαλύτερη συγκέντρωση, καταφέρνοντας με μεγάλα χτυπήματα να σπάσει το σερβίς του «Νόλε» και να κάνει το 2-1, προκαλώντας την έκρηξη του αντιπάλου του, ο οποίος δεν συγκράτησε τα νεύρα του και πέταξε τη ρακέτα του!

Απίθανο ράλι με νικητή Τσιτσιπά:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbdrrx5y0tmx-se)


Ο Τσιτσιπάς, συνεχίζοντας να παίζει εκπληκτικά και κρατώντας το σερβίς του αύξησε το προβάδισμά του σε 3-1, ενώ... φλέρταρε και με δεύτερο μπρέικ στο τρίτο σετ. Εντούτοις αυτό το απέτρεψε ο Σέρβος, σε ένα ακόμη μαραθώνιο game, όπου ο Στέφανος έφτασε δύο φορές σε μπρέικ πόιντ.

Ο Τζόκοβιτς χειροκρότησε τον Τσιτσιπά μετά τον τρομερό του πόντο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbdqtj1cm5k1-se)


Ό,τι δεν κατάφερε ο «Στεφ» το πέτυχε ο Νόλε, ο οποίος ισοφάρισε σε 3-3, παίρνοντας πίσω το μπρέικ που δέχθηκε νωρίτερα, για να προηγηθεί μάλιστα στη συνέχεια απέναντι στον Στέφανο με love service game. Πάντως ο Τσιτσιπάς δεν έχασε τη ψυχραιμία του και, επιδεικνύοντας μεγάλη υπομονή, κατάφερε να ισοφαρίσει αρχικά και εν συνεχεία να φτάσει στο μπρέικ, με τον Σέρβο όμως να απαντά, ισοφαρίζοντας σε 5-5 με... μπρέικ στο μπρέικ.


Ειδήσεις σήμερα 

Οι Τούρκοι στο σπίτι και οι τουρίστες να... αλωνίζουν - Οργή για το lockdown του Ερντογάν

Γιάννης Λαγός: Το μεσημέρι φθάνει στην Αθήνα - Πέντε Έλληνες αστυνομικοί τον συνοδεύουν από το Βέλγιο

Νέα μελέτη CDC: Τα εμβόλια της Moderna και της Pfizer μειώνουν κατά 94% τον κίνδυνο ασθένειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης