Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Πρόβα... τελικού και φιέστα

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Πρόβα... τελικού και φιέστα

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως αποτελεί... πρώτη γεύση για τον τελικό του Κυπέλλου, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έχουν και τη φιέστα.

olympiacos-paok_083134
Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει κριθεί, με τον Ολυμπιακό να έχει κατακτήσει εδώ και καιρό το πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ να έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στην Ευρώπη για τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, το αποψινό (19:30, Novasports 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) ντέρμπι για την 9η αγωνιστική των playoffs της Super League 1 έχει τη δική του αίγλη, αφενός γιατί θα αποτελέσει... πρόβα για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες που θα γίνει στις 22 Μαΐου και αφετέρου επειδή μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, θα διεξαχθεί η απονομή του τίτλου του πρωταθλητή στους «ερυθρόλευκους».

Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι ασφαλώς άδειο, ωστόσο οι Πειραιώτες είχαν... ηλεκτρονικά την στήριξη του κόσμου τους, καθώς φέρονται να έχουν πουληθεί πάνω από 20.000 εικονικά εισιτήρια προκειμένου να στηριχθεί ο Ερασιτέχνης.

Οι ενδεκάδες

Μπορεί να έκανε ροτέισον στα τελευταία ματς, όμως απόψε ο Πέδρο Μαρτίνς ενδέχεται να χρησιμοποιήσει βασικούς, θέλοντας να κάνει κι ένα... τσεκ εν όψει τελικού.

Ο Σα αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, ενώ δύσκολα θα εγκαταλειφθεί το 3-4-3. Στην άμυνα προκρίνονται οι Παπασταθόπουλος, Σεμέδο και Χολέμπας, ενώ για τα άκρα προορίζονται οι Ανδρούτσος και Ρέαμπτσουκ, με τους Μπουχαλάκη και Εμβιλά στα χαφ.

Κλείσιμο
Η επιθετική τριάδα αναμένεται να απαρτιστεί από Μασούρα, Μπρούμα και Ελ Αραμπί, ενώ θέση στο βασικό σχήμα αναμένεται να διεκδικήσουν και οι Καμαρά, Φορτούνης, και Βαλμπουενά.

Ο Μαρτίνς πήρε όλους τους ποδοσφαιριστές του στην αποστολή, με τους Κρίστινσον, Τζολάκη, Καραργύρης, Λαλά, Ντρέγκερ, Μπα, Καλογερόπουλο, Παπαδόπουλο, Νικόλη, Σουρλή, Σίλβα, Ρατζέλοβιτς, Βρουσάι, Κάιπερς και Χασάν να είναι και αυτοί παρόντες.

Ο δε Πάμπλο Γκαρσία, θέλει να δει την ομάδα του να σφραγίζει τη 2η θέση και επίσης αναμένεται να παρατάξει «δυνατή» ενδεκάδα.

Επίσης με σχηματισμό 3-4-3, ο Πασχαλάκης αναμένεται να έχει μπροστά του τους Βαρέλα, Μιχαηλίδη και Λύρατζη, καθώς πιθανότατα θα προφυλαχθεί ο Βιεϊρίνια. Ροντρίγκο και Μπάμπα προορίζονται για τα «φτερά», με Τσιγγάρα και Αουγκούστο στα χαφ και Ζίβκοβιτς, Κρμέντσικ, Ουάρντα να αποτελούν μία αρκετά πιθανή τριάδα στην επίθεση.

Η αποστολή αναμένεται να ανακοινωθεί πριν το ματς, με τους σίγουρους απόντες να είναι οι Ίνγκασον και Σβαμπ.

Οι διαιτητές

«Άρχοντας» της αναμέτρησης θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς της ΕΠΣ Πέλλας, με βοηθούς τους Μεϊντάνα (Φθιώτιδας) και Νικολακάκη (Λασιθίου) και 4ο τον Κουτσιαύτη (Άρτας). Στο VAR θα βρεθούν ο Λετονός Τρεϊμάνις και ο Κωνσταντίνου (Πρέβεζας).

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης