Βαλμπουενά: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό, θα μου άρεσε να μείνω εδώ μελλοντικά και να έχω άλλο ρόλο»

Βαλμπουενά: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό, θα μου άρεσε να μείνω εδώ μελλοντικά και να έχω άλλο ρόλο»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά δήλωσε ότι μελλοντικά θα του άρεσε να έχει άλλο ρόλο στον Ολυμπιακό, μίλησε για την αγκαλιά του στον 17χρονο στόπερ Αλέξη Καλογερόπουλο, για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τη φιέστα που ακολουθεί

valbuena_11
Την επιθυμία του να μείνει στον Ολυμπιακό και μετά το τέλος της καριέρας του εξέφρασε ο Ματιέ Βαλμπουενά μιλώντας στη Nova. Ο 36χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός εξήγησε ότι αγαπάει την ομάδα και ότι έχει δεθεί μαζί της, αναφέρθηκε στην αγκαλιά του στον 17χρονο στόπερ Αλέξη Καλογερόπουλο, για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τη φιέστα που ακολουθεί.

Για την αγκαλιά στον Καλογερόπουλο:

«Ήθελα να τιμήσω την πρώτη συμμετοχή του. Είναι ένα νέο παιδί, άπειρο. Νομίζω ότι θα ήταν σημαντικό για εκείνον να τον ενθαρρύνουμε, να τον επιβραβεύσουμε για την πολύ καλή απόδοση που είχε. Έκανε καλό παιχνίδι, είμαστε χαρούμενοι γιατί προέρχεται από την ακαδημία μας. Όλοι έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο, όλοι ήμασταν νέοι και άπειροι. Είναι ωραίο να δίνουμε κουράγιο σε νέους παίκτες».

Για το πόσο δύσκολο είναι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ενώ ακολουθεί η φιέστα:

«Θα είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Παρότι είμαστε ήδη πρωταθλητές, θα είναι γιορτή για εμάς. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ έρχεται με αυτοπεποίθηση γιατί μας νίκησε στην έδρα του. Παρότι υπάρχει ψυχική και σωματική κούραση, ξέρουμε ότι απομένουν ορισμένες μέρες σκληρής δουλειάς. Πρέπει να τιμήσουμε τη φανέλα της ομάδας».

Για το ποιος θα είναι ο πρώτος του στόχος στο μπουγέλο:

«Είναι σημαντικό παιχνίδι και πριν απ' όλα πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι. Να δείξουμε καλή εικόνα. Σκεφτόμαστε και τη γιορτή. Δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω, θα υπάρχει νερό, σαμπάνια...».

Για το αν σκέφτεται να έχει άλλο ρόλο μελλοντικά στον Ολυμπιακό:

«Συγκεντρώνομαι αυτή τη στιγμή στο αγωνιστικό. Θέλω να παίζω, να συγκεντρωθώ στις προπονήσεις και να βοηθήσω τον σύλλογο. Η αλήθεια είναι ότι θα μου άρεσε πολύ. Ο Ολυμπιακός είναι σύλλογος με τον οποίο έχω δεθεί πολύ. Εκτός από τη Μαρσέιγ δεν υπάρχει άλλη ομάδα που να έχω μείνει πάνω από δύο χρόνια. Ο Ολυμπιακός είναι σύλλογος που αγαπώ και έχω δεθεί και θέλω πολύ να βοηθήσω. Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στις προπονήσεις, στους συμπαίκτες μου και θέλω να δώσω πολλά στον αγωνιστικό χώρο».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Γλυκά Νερά: Τα πρώτα λόγια του συζύγου της 20χρονης στους αστυνομικούς - «Φορούσαν κουκούλες»

Γλυκά Νερά: Σε κατάσταση σοκ ο σύζυγος της 20χρονης - Με συγγενείς το 11 μηνών μωρό της οικογένειας

Τι αλλάζει στη ζωή μας από την Παρασκευή - Μετακινήσεις, SMS, λιανεμπόριο και τουρισμός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης