Θρήνος στην πυγμαχία: Πέθανε 19χρονος μποξέρ που κατέρρευσε στο ρινγκ

Θρήνος στην πυγμαχία: Πέθανε 19χρονος μποξέρ που κατέρρευσε στο ρινγκ

Ο διάσημος μποξέρ από την Ιορδανία, Rashed Al-Swaisat έχασε τη μάχη για τη ζωή  ύστερα από 10 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο, όπου οδηγήθηκε μετά από σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι  κατά τη διάρκεια αγώνα

Rashed_Al-Swaisat
Την τελευταία του πνοή μετά από 10 ημέρες νοσηλείας άφησε ο 19χρονος μποξέρ, Rashed Al-Swaisat. Ο νεαρός αθλητής κατέρρευσε στον τρίτο γύρο του αγώνα με τον Anton Winogradow στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στις 16 Απριλίου.

Έπειτα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση στον εγκέφαλο. Το βράδυ της Δευτέρας ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει τον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του, σκορπίζοντας σε θλίψη τον κόσμο των μαχητικών αθλημάτων.

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Ιορδανίας (JOC) επιβεβαίωσε επίσης τα νέα και έδωσε συλλυπητήρια στην οικογένεια του αθλητή. «Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Ιορδανίας εκφράζει τη βαθιά θλίψη και τον πόνο της για το θάνατο του αθλητή της εθνικής ομάδας πυγμαχίας, Ρασίντ Αλ-Σουεϊσάτ, ο οποίος απεβίωσε το βράδυ της Δευτέρας», ανέφερε η JOC, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανακοίνωση της Διεθνής Ομοσπονδία Ερασιτεχνικής Πυγμαχίας: « Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες του, στους οποίους προσφέρουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Ειδήσεις σήμερα: 

«Ο Ολυμπιακός μίλησε με Μπουφόν»!

Μαραντόνα: Από «απερισκεψία και απειρία» ο θάνατός του, λέει ιατρική έκθεση

Μπάγερν Μονάχου: Ανακοίνωσε την συμφωνία με Νάγκελσμαν!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης