Λουίς Φίγκο: «Η European Super League είναι μία καταστροφή»

Ο εμβληματικός Πορτογάλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πήρε ξεκάθαρη θέση κατά της δημιουργίας της European Super League εξαπολύοντας επίθεση κατά των άπληστων ιδιοκτητών των συλλόγων

Figo
Οι αντιδράσεις για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Μία από τις πιο αξιοσημείωτες που προέκυψαν τις τελευταίες ώρες ήρθε από τον Λουίς Φίγκο, ο οποίος τάχθηκε ξεκάθαρα κατά τη δημιουργίας της European Super League.

Κι η δική του τοποθέτηση αποκτά μεγαλύτερη αξία καθώς έχει φορέσει με επιτυχία τη φανέλα των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Ίντερ, τριών εκ των ιδρυτικών στελεχών της European Super League και μάλιστα εξακολουθεί να έχει το ρόλο του συμβούλου της διοίκησης της Ίντερ.







«Αυτή η αποκαλούμενη Super League, μόνο 'super' δεν είναι. Αυτή η άπληστη και πονηρή κίνηση θα προκαλέσει την κααταστροφή για τις ρίζες του αγαπημένους μας αθλήματος, για το γυναικείο ποδόσφαιρο και την ευρύτερη κοινότητα του ποδοσφαίρου, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τους ιδιοικτήτες των ομάδων οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους και εδώ και καιρό έχουν πάψει να νοιάζονται για τους οπαδούς και έχουυν αποκοπεί πλήρως από τις αθλητικές αξίες. Τραγικοί!».

Ειδήσεις σήμερα: 

Σταθερά πρώτο το Ισραήλ στους εμβολιασμούς - Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα

Η πτώση του Βωβού: Στο σφυρί άλλα 88 ακίνητα της «γυάλινης αυτοκρατορίας»

Συνελήφθη ξανά σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη ο Θέμης Αδαμαντίδης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης