Πόρτο: Παραμένει πιστή στο Champions League

Οι φήμες των τελευταίων ωρών ήθελαν την Πόρτο να ακολουθεί στη δημιουργία της European Super League, αλλά ο ιστορικός πρόεδρος των «Δράκων» Πίντο Ντα Κόστα τις διέψευσε κατηγορηματικά

proedros_porto
«Είμαστε στο Champions League και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να είμαστε εκεί για πολλά χρόνια». Με αυτήν την απλή και απόλυτα κατανοητή δήλωση του ο Ζόρζε Νούντο Πίντο Ντα Κόστα τελείωσε την οποιαδήποτε συζήτηση για τυχόν συμμετοχή της ομάδας του στην νεοσύστατη European Super League.

Ο άνθρωπος που έχει μετατρέψει την ομάδα της Βόρειας Πορτογαλίας σ' ένα σεβαστό μέγεθος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με σημερινές του δηλώσεις παραδέχθηκε ότι δέχθηκε πρόταση από την ECL ωστόσο έδωσε αρνητική απάντηση.

«Υπήρξαν άτυπες επαφές, αλλά δεν δώσαμε μεγάλη προσοχή για δύο λόγους. Πρώτον η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν επιτρέπει τις κλειστές λίγκες, όπως είναι το NBA στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεύτερον, δεδομένου ότι η Ομοσπονδία μας, που ανήκει στην UEFA, είναι αντίθετη δεν θα μπορούμε να συμμετάσχουμε σε κάτι με το οποίο δεν συμφωνεί», αποκάλυψε ο ο πολύπειρος παράγοντας και συμπλήρωσε με νόημα:

«Είμαστε στο Champions League και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να είμαστε εκεί για πολλά χρόνια. Επίσης η Πόρτο δεν έχει την ανάγκη ή την υποχρεώση να ακολουθεί τις αποφάσεις άλλων».

Ειδήσεις σήμερα:

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη πλήρωσης θέσεων γιατρών - Τα προσωρινά αποτελέσματα

Φωτιά στην Άνοιξη Αττικής

Charles Geschke: Πέθανε ο «πατέρας» του PDF και συνιδρυτής της Adobe
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης