Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε η Ντόρτμουντ τη φημολογία πως θα προστεθεί στην ομάδα των δώδεκα κλαμπ που αποφάσισαν την απόσχιση από την UEFA και τη δημιουργία της ευρωπαϊκής Super League.
Ο πρόεδρος της Μπορούσια, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, δήλωσε: «Τα μέλη της Ένωσης Συλλόγων της Ευρώπης (ECA) είχαν τηλεδιάσκεψη την Κυριακή και επιβεβαίωσαν την απόφαση που είχε ληφθεί από την Παρασκευή. Οι ομάδες θέλουν να προχωρήσουμε στην αναδόμηση του Champions League και ήταν σαφής η άποψη των μελών της ECA πως τα σχέδια για δημιουργία Super League απορρίφθηκαν. Και οι δύο γερμανικές ομάδες που έχουν εκπροσώπηση στο ΔΣ της ECA, η Μπάγερν και η Ντόρτμουντ, είχαν κοινές απόψεις σε όλες τις συζητήσεις».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.