Επαφή ΑΕΚ με Μιλόγεβιτς, υποχωρεί του Λουτσέσκου

Επαφή ΑΕΚ με Μιλόγεβιτς, υποχωρεί του Λουτσέσκου

Κρούση στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς έγινε από πλευράς ΑΕΚ, την ώρα που η περίπτωση Ραζβάν Λουτσέσκου υποχωρεί για τη θέση του προπονητή.

2815442_075335
Το θέμα του προπονητή παραμένει ανοιχτό στην ΑΕΚ, με τη διοίκηση της ομάδας όμως να είναι αποφασισμένη να το κλείσει το συντομότερο. Σύμφωνα με την Live Sport, τις τελευταίες ημέρες υπήρξε κρούση στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Σέρβος πρώην προπονητής του Πανιωνίου, του Ερυθρού Αστέρα και της Αλ Αχλί είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τους «κιτρινόμαυρους», αλλά τώρα φαίνεται πως οι συνθήκες για συνεργασία είναι πιο ευνοϊκές από ποτέ.

Η επαφή είχε περισσότερο διερευνητικό χαρακτήρα, αλλά φάνηκε πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσουν οι δύο πλευρές, αν και ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό.

Σε ό,τι αφορά στον Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι αλήθεια πως εξετάστηκε από την «Ένωση» και μάλιστα υπήρξε και μια επαφή ανθρώπου της ομάδας μαζί του. Ωστόσο το θέμα υποχωρεί και ο λόγος δεν έχει να κάνει τόσο με το πολύ υψηλό κασέ του Ρουμάνου προπονητή και των συνεργατών του (υπερβαίνει κατά πολύ το ετήσιο ποσό 1 εκατ. ευρώ που σκοπεύει να διαθέσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το τεχνικό τιμ), όσο με τα όσα έχει δηλώσει στο παρελθόν ο Λουτσέσκου για το πρωτάθλημα του 2018.

Οι φίλοι της ΑΕΚ είναι στη συντριπτική τους πλειονότητα αντίθετοι με την προοπτική να αναλάβει ο Λουτσέσκου την ομάδα τους και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ γνωρίζει πως το κλίμα θα είναι εκρηκτικό και κάθε άλλο παρά ομαλό θέτοντας προβληματικές συνθήκες σε ενδεχόμενη συνεργασία. Μάλιστα ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ φαίνεται πως είναι πιο κοντά σε συνεργασία με ιταλική ομάδα.

Πηγη: SportFM
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης