Ο Όλντριτζ ανακοίνωσε την απόσυρσή του λόγω καρδιακής αρρυθμίας

Ο Όλντριτζ ανακοίνωσε την απόσυρσή του λόγω καρδιακής αρρυθμίας

Ο Λαμάρκους Όλντριτζ σόκαρε τον κόσμο του NBA καθώς ανακοίνωσε ότι αποσύρεται άμεσα από την ενεργό δράση λόγω προβλήματος στην καρδιά!

Oldridge2
Εντελώς ξαφνικά και ύστερα από λίγες μόνο ημέρες από την μετακόμισή του στους Μπρούκλιν Νετς, ο Λαμάρκους Όλντριτζ αποφάσισε να ρίξει άμεσα τους τίτλους τέλους στην καριέρα του!

Ο έμπειρος φόργουορντ αποκάλυψε ότι έχει ένα πρόβλημα στην καρδιά το οποίο δεν μπορεί να το παραβλέψει και γι' αυτόν τον λόγο κρεμάει άμεσα τη φανέλα του ύστερα από 15 χρόνια καριέρας!



«Γράφω αυτό το γράμμα με βαριά καρδιά. Στο τελευταίο μου παιχνίδι, ένιωθα αρρυθμία. Αργότερα την ίδια βραδιά, η κατάσταση έγινε χειρότερη, κάτι που με έκανε να ανησυχήσω περισσότερο. Το επόμενο πρωί εξήγησα στην ομάδα μου τι ακριβώς είχε συμβεί και αμέσως πήγα για εξετάσεις στο νοσοκομείο. Μπορεί τώρα να είμαι είμαι καλύτερα, ωστόσο αυτό που ένιωσα παραμένει μία από τις πιο τρομακτικές εμπειρίες που είχα ποτέ μου. Για αυτόν τον λόγο, πήρα την απόφαση να αποσυρθώ από το ΝΒΑ. Επί 15 συναπτά έτη το μπάσκετ ήταν πάντα η προτεραιότητά μου, αλλά τώρα είναι η υγεία και η οικογένειά μου...» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε για πρώτη φορά στους «8» του Μόντε Κάρλο

Νεϊμάρ: «Οταν σταματήσω το ποδόσφαιρο θέλω να γίνω παίκτης πόκερ»

Η Ρωσίδα «Angelina Jolie» των ρινγκ βγάζει... νοκ-άουτ τους θαυμαστές της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης