Σάλος στην Ιταλία για Ζλάταν: Έσπασε την καραντίνα και πήγε για φαγητό σε εστιατόριο

Σάλος στην Ιταλία για Ζλάταν: Έσπασε την καραντίνα και πήγε για φαγητό σε εστιατόριο

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς γευμάτισε σε εστιατόριο που βρίσκεται σε «κόκκινη» ζώνη του Μιλάνου, μαζί με πρώην συμπαίκτη του, αψηφώντας τα μέτρα κατά του κορωνοϊού

ibra-watermark_2_191044
Σε εστιατόριο με φίλους γευμάτισε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς χθες (Κυριακή 11/4) και προκάλεσε ξανά συζητήσεις γύρω από το όνομά του.

Ο σταρ της Μίλαν αψήφησε τα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας, με τη σελίδα FanPage να δημοσιεύει μια φωτογραφία του από το εν λόγω εστιατόριο, όπου φαίνεται να κάθεται παρέα με τον πρώην συμπαίκτη του, Ινιάτσο Αμπάτε.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Ο Ίμπρα, ο Ινιάτσο κι ένας άλλος φίλος ήρθαν να με βρουν και καθίσαμε λίγο να τα πούμε. Είμαστε φίλοι και με όλα αυτά που γίνονται δεν τα λέμε συχνά. Δεν κάθισαν να φάνε, ήπιαν απλά ένα ποτήρι κρασί. Θα μου σπάσετε κι άλλο τα αρχ@@ με την πανδημία;».

Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Σουηδός ήταν αυτός που ζήτησε να ανοίξει το εστιατόριο, παρότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται βάσει των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον κορωνοϊό, ενώ σημειώνεται πως το τραπέζι κόστισε 300 ευρώ για καθέναν από τους παρευρισκόμενους.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τα έβαλε με τον Κουαλιαρέλα ο Γκατούζο: «Μην μας σπας τα αρχ@@» (vid)

Παναθηναϊκός: Δυνατό τεστ με τη Ζενίτ που... καίγεται για νίκη!

Ολυμπιακός: Έσπασε το ρεκόρ του Σίλβα η ομάδα του Μαρτίνς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης