Παναθηναϊκός: Δυνατό τεστ με τη Ζενίτ που... καίγεται για νίκη!

Παναθηναϊκός: Δυνατό τεστ με τη Ζενίτ που... καίγεται για νίκη!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κοντράρεται με τη Ζενίτ (20:00) που θέλει πάση θυσία τη νίκη για να προκριθεί στα playoffs της Euroleague.

bvbvb
Άλλα 2 ματς έχει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για να κλείσει τις υποχρεώσεις του φέτος στη Euroleague.

Το πρώτο έρχεται απόψε (20:00) στη Ρωσία κόντρα στη Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ, λίγες ώρες πριν κοντραριστεί και με την ΤΣΣΚΑ. Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να περάσει στα playoffs, γιατί σε αντίθεση περίπτωση θα πάρει τη θέση της η Βαλένθια.

Οι Ρώσοι βρίσκονται στο 19-14 και την 8η θέση της Euroleague, αλλά αν χάσουν θα πέσουν στο 19-15, όπως και η Βαλένθια που όμως τους έχει στην ισοβαθμία. Από την άλλη το τριφύλλι βρίσκεται στην 16η θέση και στο 11-21.

Οι γηπεδούχοι κατεβάζουν 30.8 ριμπάουντ ανά ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν 34.5 μέσο όρο. Επιπλέον οι Ρώσοι βάζουν 77.5 πόντους ανά ματς και οι πράσινοι έχουν 79.4.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με 13 παίκτες στη Ρωσία, αφού δεν παίζουν Χεζόνια και Μακ.

Ο Πασκουάλ ανέφερε πως ο αντίπαλος του σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα, ενώ στάθηκε στα ψηλά σχήματα των πράσινων. Από την πλευρά του ο Πάνγκος στάθηκε στην κρισιμότητα του ματς για την ομάδα του και είπε πως η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Πηγη: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης