Βίντεο: Οι ερυθρόλευκοι πανηγυρισμοί για το 46ο αστέρι

Βίντεο: Οι ερυθρόλευκοι πανηγυρισμοί για το 46ο αστέρι

Δείτε εικόνες από το πως πανηγύρισαν οι παίκτες του Ολυμπιακού τη μαθηματική κατάκτηση του και φετινού πρωταθλήματος - Με καπνογόνο στα χέρια ο τρελαμένος Αχμέντ Χασάν

5281896
Τυπικά το πρωτάθλημα είχε κριθεί εδώ και καιρό... Ο Ολυμπιακός είχε χτίσει μια τεράστια διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του κι απλά περίμενε τη στιγμή που θα εξασφάλιζε για 46η φορά στην ένδοξη ιστορία του τον τίτλο του πρωταθλητή.

Κι αυτό έγινε σήμερα κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό, την ομάδα που του στέρησε το φετινό αήττητη, τον οποίο νίκησε με ανατροπή και στο φινάλε όλοι οι ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν με την ψυχή τους.

«Αφιερώνω τον τίτλο στον κόσμο μας που δυστυχώς δεν μπορούσε να είναι μαζί μας. Μας έλειψε πάρα πολύ...», είπε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Πέδρο Μαρτίνς με τους παίκτες του αγκαλιασμένους να φωνάζουν «Campeones.

Καραϊσκάκη - πανηγυρισμοί


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cal4bgke237l-sf)
Κλείσιμο


Οι ερυθρόλευκοι αγκαλιασμένοι βρέθηκαν μπροστά στη Θύρα 7 όπου ήταν ορισμένες δεκάδες οπαδοί των πρωταθλητών που τους αποθέωσαν με τον Αχμέντ Χασάν να είναι ο πιο τρελαμένος απ' όλους τους παίκτες καθώς δεν δίστασε να ανάψει και καπνογόνο!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cal4c0931261-sf)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης