Μαρτίνς: «Ο τίτλος είναι αφιερωμένος στον κόσμο μας»

Μαρτίνς: «Ο τίτλος είναι αφιερωμένος στον κόσμο μας»

Τι δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού και την κατάκτηση του τίτλου

martinstitlos
Ως πιστοποίηση της υπεροχής του Ολυμπιακού ερμήνευσε ο Πέδρο Μαρτίνς την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την 3η αγωνιστική των playoffs.

«Αφιερώνω τον τίτλο στον κόσμο μας που δυστυχώς δεν μπορούσε να είναι μαζί μας. Μας έλειψε πάρα πολύ. Είμαστε μια δεμένη οικογένεια, συγχαρητήρια στον πρόεδρό μας και σε όλους στον Ολυμπιακό. Είναι μια μεγάλη επιτυχία κι αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το 2-1 επί του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Όλα τα πρωταθλήματα είναι δύσκολα κι έχουν την ιδιαιτερότητά τους. Το φετινό ήταν ακόμη πιο δύσκολο, γιατί μας έλειψε ο κόσμος μας. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα με ξεκάθαρο τρόπο, με μεγάλη διαφορά. Είμαστε περήφανοι γιατί αυτός ο τίτλος δείχνει την αξία μας και είμαστε με μεγάλη διαφορά η καλύτερη ομάδα».
Όσο για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα; «Θέλουμε να παίζουμε πάντα καλά και να δίνουμε ωραία εικόνα. Θέλουμε να διατηρήσουμε ή να μεγαλώσουμε τη διαφορά, γιατί αποδεικνύει πως ο Ολυμπιακός κέρδισε το πρωτάθλημα με απόλυτα δίκαιο τρόπο».

Για την είσοδο του Χασάν αντί του Μπα είπε: «Δεν νομίζω πως οφείλεται σε αυτή την αλλαγή η νίκη μας. Αρχίσαμε καλά, αλλά σε μια αντεπίθεση δεχτήκαμε γκολ με πέναλτι. Κάναμε ευκαιρίες, μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει και πριν την αλλαγή. Η ομάδα μας και πριν την αλλαγή είχε φάσεις κι αυτό που μας έλειπε ήταν η αποτελεσματικότητα».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Στάνισλαβ Τριφόνοφ: Ο τηλεαστέρας που μπαίνει στη Βουλή και ανατρέπει το πολιτικό σκηνικό στη Βουλγαρία

Κορωνοϊός - Γερμανία: Πάνω από 17.800 οι μολύνσεις - Υπέκυψαν 104 ασθενείς σε μία μέρα

Με «πιλότο» τα λύκεια το άνοιγμα όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης