Μπάγερν: Θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά ο Γκνάμπρι
O Σερζ Γκνάμπρι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό σε rapid test που του έγινε και σε περίπτωση που και το δεύτερο στο οποίο θα υποβληθεί έχει το ίδιο αποτέλεσμα, θα απουσιάσει από τον πρώτο προημιτελικό της Μπάγερν με την Παρί (7/4, 22:00) - Είχε διαγνωστεί θετικός πρώτη φορά στις 20 Οκτωβρίου
Η Μπάγερν υποδέχεται στο Μόναχο την Τετάρτη (7/4, 22:00) την Παρί Σεν-Ζερμέν και εκτός από τους Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, Κορεντέν Τολισό και Μαρκ Ρόκα, οι οποίοι έχουν τεθεί νοκ-άουτ, πιθανότατα δεν θα υπολογίζει και στον Σερζ Γκνάμπρι.
Ο 25χρονος εξτρέμ των Βαυαρών διαγνώστηκε σύμφωνα με το RMC το πρωί της Τρίτης (4/6) θετικός σε rapid test για τον κορωνοϊό και κατά σε περίπτωση που και το δεύτερο βγάλει το ίδιο αποτέλεσμα (θετικό) θα απουσιάσει από το ματς με την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας για τον πρώτο προημιτελικό του Champions League.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».