ΕΠΟ: Ο Ιάκωβος Φιλιππούσης νέος εκτελεστικός γραμματέας με 11 ψήφους

ΕΠΟ: Ο Ιάκωβος Φιλιππούσης νέος εκτελεστικός γραμματέας με 11 ψήφους

Ο νέος Εκτελεστικός Γραμματέας  της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι ο Ιάκωβος Φιλιππούσης - Ανοικτή ψηφοφορία, η οποία έγινε στο περιθώριο της συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ

epo_ekloges
Ο Ιάκωβος Φιλιππούσης, άλλοτε διευθυντής επικοινωνίας της ΕΠΟ, θα είναι εκείνος που θα διαδεχθεί τον Αλέξη Δέδε και ο οποίος θα έχει πιθανότητες για τον επόμενο CEO της Ομοσπονδίας.

Επελέγη μέσω της Εκτελεστικής της ΕΠΟ με 11 ψήφους σε ένα 17μελές διοικητικό συμβούλιο και μέσω ανοιχτής ψηφοφορίας. Κάτι που ήταν αναμενόμενο να συμβεί. Ο Δέδες ως γνωστόν έχει συμφωνήσει με τη FIFA να δουλέψε για τις ανάγκες του Μουντιάλ του Κατάρ για τον επόμενο 1.5. χρόνο.

Ο Φιλιππούσης έχει θητεία ως αθλητικός δημοσιογράφος. Έχει επίσης περάσει από επιτελικό πόστο από το γραφείο του άλλοτε Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή αλλά και από την ΕΟΕ.

Αναπληρωτής πρόεδρος ο Παναγιώτης Δημητρίου, αντιπρόεδρος ο Αστέριος Αντωνίου.

Κλείσιμο
Νωρίτερα το ΔΣ της ΕΠΟ ανέδειξε μέσω τηλεδιάσκεψης τον Παναγιώτη Δημητρίου ως αναπληρωτή πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Πρόκειται για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αθηνών, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και παράγοντα αθηναϊκών ομάδων, ο οποίος ήταν το φαβορί για να πάρει τη θέση.

Στη θέση του αντιπροέδρου παρέμεινε ο Αστέριος Αντωνίου, πρόεδρος στην ΕΠΣ Πέλλας, ο οποίος στο παρελθόν έχει βάλει υποψηφιότητα με τη ΝΔ. Ταμίας θα είναι ο Κλέαρχος Τζαφέρης, ο οποίος το 2019 είχε εκλεγεί πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Ποιo παγκόσμιο ρεκόρ του Πελέ «απειλεί» να σπάσει σήμερα ο Μέσι

Τσέλσι: «Γαλλικά» στην προπόνηση μετά τη συντριβή από τη Γουέστ Μπρομ

Άνω-κάτω η ΑΕΚ: Φήμες για «πύρινη» ομιλία Ανσαριφάρντ κατά Χιμένεθ - «Αν είμαι εγώ το πρόβλημα, φεύγω» λέει ο Μπακάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης