Χιμένεθ: «Δεν είναι πως δεν θέλουν τα παιδιά, αλλά δεν μπορούν»
ΟΜανόλο Χιμένεθ αφού αρχικά ζήτησε πολλά συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ για την συντριβή με 5-1 από τον Ολυμπιακό, στην συνέχεια στάθηκε στους παίκτες του αναφέροντας πως θέλουν αλλά δεν μπορούν
Η ΑΕΚ γνώρισε όχι απλά βαριά ήττα, αλλά συντριβή από τονΟλυμπιακό, χάνοντας μέσα στο ΟΑΚΑ με 1-5, με τον Μανόλο Χιμένεθ να αναφέρει σε δηλώσεις του πως οι παίκτες του ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν.
Αναλυτικά ο Ισπανός προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη και ξανά συγγνώμη και ξανά συγγνώμη γιατί ήταν μια από τις πιο ντροπιαστικές ήττες που δώσαμε στον κόσμο μας. Η ομάδα ξεκίνησε καλά, θα μπορούσαμε ακόμα και να προηγηθούμε και μετά το 16' κάθε φορά που χάναμε την μπάλα ήταν ένα γκολ για τον αντίπαλο. Νομίζω πως τα παιδιά δεν είναι πως δεν θέλουν να δώσουν παραπάνω, αλλά δεν μπορούν. Αυτός που έχει το μεγαλύτερο φταίξιμο είμαι εγώ. Ζητάω συγνώμη».
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.