Απίστευτο! Ο πατέρας κι ο μάνατζερ του Χάαλαντ συνάντησαν την ίδια μέρα Μπαρτσελόνα και Ρεάλ

Απίστευτο! Ο πατέρας κι ο μάνατζερ του Χάαλαντ συνάντησαν την ίδια μέρα Μπαρτσελόνα και Ρεάλ

Νωρίς το πρωί η καταλανική εφημερίδα Sport αποκάλυψε την άφιξη του πατήρ Χάαλαντ και του Μίνο Ραϊόλα στη Βαρκελώνη προκειμένου να συζητήσουν με τον πρόεδρο της Μπαρτσέλόνα Τζουάν Λαπόρτα - Ισπανός δημοσιογράφος όμως αποκαλύπτει ότι το απόγευμα βρέθηκαν στη Μαδρίτη για να συναντηθούν με την Ρεάλ και τον Φλορεντίνο Πέρεθ

Raiola
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου κι όπως όλα δείχνουν οι εκπρόσωποι του έχουν βγει στην αγορά μαζεύοντας... προσφορές για να αποφασίσουν που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Έχοντας μεταγραφεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ τον Ιανουάριο του 2020 από την Σάλτσμπουργκ όλοι γνώριζαν ότι η Βεστφαλία ήταν ο ενδιάμεσος σταθμός για ένα από τα μεγάλα Ευρωπαϊκά κλαμπ, αλλά αυτό που συνέβη σήμερα δεν έχει προηγούμενο κι αν όντως οι πληροφορίες που μεταδίδουν οι Ισπανοί δημοσιογράφοι είναι αληθινές, τότε ο μάνατζερ του Μίνο Ραϊόλα ξεπέρασε τον εαυτό του.

Όπως αποκάλυψε η Sport ο Άλφι Χάαλαντ, πατέρας του διεθνή Νορβηγού επιθετικού, κι ο ατζέντης του Μίνο Ραϊόλα έφτασαν νωρίς το πρωί στη Βαρκελώνη προκειμένου να συζητήσουν με τον Τζοάν Λαπόρτα, πρόεδρο της Μπάρτσα. Η είδηση δεν διαψεύστηκε από καμία πλευρά ενώ η Ντόρτμουντ αρκέστηκε να τονίσει πως «... έχουμε ενημερώσει τον Ραϊόλα γι' αυτά που θέλουμε για τον Χάαλαντ».

Ωστόσο πριν από λίγο ο Ισπανός δημοσιογράφος Μανόλο Λάμα, ο πατήρ Χάαλαντ κι ο Ιταλός ατζέντης αμέσως μετά το ραντεβού τους με τον πρόεδρο των μπλαουγκράνα αναχώρησαν από την Βαρκελώνη με προορισμό τη Μαδρίτη όπου λίγο μετά τις 17:00 ξεκίνησε το ραντεβού τους με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ!

Μάλιστα ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει ότι οι εκπρόσωποι του Χάαλαντ θα αναχωρήσουν από την Μαδρίτη με προορισμό τη Γερμανία μετά τις 19:00 κι εκεί προφανώς θα μεταφέρουν στους ανθρώπους της Ντόρτμουντ τις προτάσεις από τις δύο ισπανικές ομάδες...

Εκτός κι αν την επόμενη εβδομάδα ταξιδέψουν σε Γαλλία (Παρί) και Αγγλία (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Τσέλσι) για να συνεχίσουν τη... δημοπρασία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης