Λιόλιος: «Ο Βασιλακόπουλος πήγε να πάρει την διοίκηση Πρωτοδικείου»

Λιόλιος: «Ο Βασιλακόπουλος πήγε να πάρει την διοίκηση Πρωτοδικείου»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος εξαπέλυσε επίθεση στον Γιώργο Βασιλακόπουλο και πρότεινε τον Παναγιώτη Γιαννάκη ως πρόσωπο κοινής αποδοχής για διοίκηση πρωτοδικείου στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου, εξηγώντας πως πρέπει να γίνουν εκλογές στην ΕΟΚ στις 10 Απριλίου

5087333
Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Προμηθέας και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ παραχώρησε έκτακτη συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Δευτέρας 29/3 με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά την αναβολή των εκλογών για τις 23/5 και τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης, αποκάλυψε πως «ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ήθελε να συνεχίσει με διοίκηση Πρωτοδικείου εν κρυπτώ», κάτι που τελικά απετράπη σήμερα το πρωί και πρότεινε πρόσωπο κοινής αποδοχής (σ.σ. Παναγιώτη Γιαννάκη ή τον πρώην ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ρέθυμνο, Κωστή Ζομπανάκη) για διοίκηση πρωτοδικείου από όλα τα ψηφοδέλτια και να πάει η ΕΟΚ σε εκλογές στις 10 Απριλίου.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Σήμερα το πρωί, κάποια σωματεία προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο εν κρυπτώ, συμφωνούντες με δικηγόρο ΕΟΚ για να ζητήσουν διοίκηση Πρωτοδικείου! Σήμερα στις 10 η ώρα! Στις 10 είχε οριστεί αυτή η δίκη για διοίκηση Πρωτοδικείου. Όριζαν για διοίκηση τους ίδιους τους εαυτούς τους! Ξανά πρόεδρος ο Βασικακόπουλος στη διοίκηση πρωτοδικείου! Ήθελε να συνεχίσει με διοίκηση Πρωτοδικείου εν κρυπτώ! Πήγαν εν κρυπτώ να υποκλέψουν τη διοίκηση Πρωτοδικείου! Ευτυχώς αυτό αποφεύχθηκε! Κάναμε παρέμβαση και πήρε αναβολή η διοίκηση Πρωτοδικείου που ήθελε να επιβάλει ο Βασιλακόπουλος με πρόεδρο τον εαυτό του! Σήμερα με τον δικηγόρο του πήγε να πάρει τη διοίκηση Πρωτοδικείου»!

«Γιαννάκης ή Ζομπανάκης ως πρόσωπο κοινής αποδοχής»

Ακολούθως έκανε την δική του πρόταση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Προτείνω δημοσίως σε όλους, και στους συνυποψηφίους μου! Όπως και όλα τα υποψήφια μέλη του Δ.Σ., να πάμε να συμφωνήσουμε σε πρόσωπο κοινής αποδοχής να πάμε στην επόμενη μέρα με μοναδικό στόχο, η προσωρινή διοίκηση να κάνει εκλογές! Ήταν εκεί παρών, πέραν από τον δικηγόρο μου και ο δικηγόρος του κυρίου Φασούλα, τον εμποδίσαμε! Πρέπει να πάμε μονιασμένοι, θα μιλήσω με τον κύριο Φασούλα και τον κύριο Παπανικολάου. Δεν πρέπει να είμαστε διχασμένοι».

Και συνέχισε: «Πρέπει να πάμε μονιασμένοι. Η επόμενη μέρα μας θέλει ενωμένους. Πρέπει να μπει ένας πρόεδρος κοινής αποδοχής, να μας ενώσει… Εγώ προσωπικά, τα ονόματα που θα προτείνω, είναι ο κύριος Γιαννάκης και ο κύριος Ζομπανάκης! Θέλουμε ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής για να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα, να κάνουμε εκλογές. Είναι άτομα που θα είναι η… κόλλα μεταξύ μας. Θα μας κρατήσουν ενωμένους. Είμαστε εδώ για να τηρήσουμε τη νόμιμη διαδικασία. Να μιλήσουμε με όλα τα σωματεία, εντός κι εκτός μητρώου.

Προσπάθησα να μπω στο μυαλό του Γ. Βασιλακόπουλου… Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι το είχε σχεδιάσει όλο αυτό. Έθεσε την 23η Μαΐου ως ημερομηνία εκλογών, είχε στο μυαλό του από τότε πως θα πάει σε διοίκηση Πρωτοδικείου! Άρα σκέφτεται πολύ μπροστά… Ποιος θα μας εγγυηθεί ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 23/5; Ότι δεν θα βρει και άλλα σωματεία στην πορεία να πάμε Ιούλιο και μετά Σεπτέμβριο; Πήγε μόνος του σε διοίκηση Πρωτοδικείου! Ό,τι μας έλεγε πριν ήταν προφάσεις εν αμαρτίαις! Έλεγε ψέματα… Αυτό που προτείνω είναι εκλογές 10 Απριλίου! Αν αυτό δεν γίνει, να πάμε σε πρόσωπα κοινής ενότητας όσον αφορά προσωρινή διοίκηση, έχω προτείνει τους κυρίους Ζομπανάκη και Γιαννάκη. Θα μιλήσω με τον Παναγιώτη Φασούλα, αν κι εφόσον έχει στο μυαλό του άλλους υποψηφίους, θα συμφωνήσουμε… Όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ να συμφωνήσουν να πάμε σε εκλογές στις 10 Απριλίου! Θα πάμε σε εκλογές, θα ψηφίσουν σωματεία… Μιλάμε για μια πρωτόγνωρη κατάσταση στον ελληνικό αθλητισμό… Και δυστυχώς την πρωτιά την πήρε το μπάσκετ».

«Ο Βασιλακόπουλος αγνοεί τους πάντες»!

«Μέχρι αυτή τη στιγμή, οι εκκλήσεις πήγαν στον κάδο των αχρήστων! Εμείς την Παρασκευή 26/3, στείλαμε ένα εξώδικο ενημερώνοντας ΕΟΚ για αυτή τη διαδικασία. Στα χέρια μας είχε έλθει η απόφαση Πρωτοδικείου με τις προσφυγές των ομάδων… Ενώ η απόφαση του Δικαστηρίου έλεγε πως πρέπει να εγγραφούν για να ψηφίσουν. Ο Βασιλακόπουλος και οι συν αυτώ αποφάσισαν να μην ακούσουν την απόφαση Δικαστηρίου! Καν τον νόμο του κράτους! Δεν τα άκουσε και ανέβαλε τις εκλογές! Αυτά τα 21 σωματεία έχασαν το δικαίωμα που κέρδισαν! Να συμμετέχουν δηλαδή στις εκλογές! Ο Βασιλακόπουλος στην πράξη έδωσε ελπίδες στα σωματεία, τα εκμεταλλεύτηκε και βρήκε ένα έωλο επιχείρημα για να αναβάλει τις εκλογές! Για ποιο λόγο ενώ όλοι πάνε σε εκλογές, μόνο η ΕΟΚ δεν δέχεται! Όλοι σχεδόν πήγαν με την ηλεκτρονική ψηφοφορία. Μάλλον αγνοούσε και στο εξώδικο που του στείλαμε, που ποτέ δεν μοίρασε στα μέλη του Δ.Σ., του είχαμε αναφέρει πως υπάρχει απόφαση του ΣτΕ, που αναφέρει πως όταν δεν είναι εφικτό να γίνει δια ζώσης ψηφοφορία, η ηλεκτρονική είναι όχι μόνο δεκτή, αλλά αδιάβλητη.

Ο Βασιλακόπουλος θεωρεί μάλλον πως είναι υπεράνω όλων αυτών! Ένας άνθρωπος που τον σεβόμουν και σέβομαι ακόμα, που έγινε η αιτία όλοι εμείς να ασχοληθούμε με το μπάσκετ, έμελλε να γράψει μια μαύρη σελίδα στο μπάσκετ! Θέλοντας να μην ακούσει τους νόμους του κράτους και την απόφαση του Πρωτοδικείου. Κυρίως, όμως δεν άκουσε τη θέληση των ομάδων! Βρήκε αφορμή να κάτσει παραπάνω στην καρέκλα που κάθεται! Πάντα έλεγε πως δεν τον ενδιαφέρει η θέση, πως θα φύγει κλπ… Η διοίκηση Πρωτοδικείου θα είναι μαύρη σελίδα και πρέπει να αποφευχθεί με οποιονδήποτε τρόπο! Αγνόησε την έκκληση του ΕΣΑΚΕ, αγνόησε τους νόμους, αγνόησε το Πρωτοδικείο, το ΣτΕ αγνοεί τους πάντες! Υπάρχει χρόνος.Υπάρχει ακόμα χρόνος να γίνουν εκλογές. Να μην γίνει αιτία να πάμε σε διοίκηση Πρωτοδικείου. Το μπάσκετ πρέπει να είναι ενωμένο! Κάνω έκκληση»!

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Σκέψεις για δανεισμό του Ραντζέλοβιτς στον Ολυμπιακό

Έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Μπόλονι ο Μαουρίσιο

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Δείτε όλα τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης