Γουάντα Νάρα: Αποκάλυψε τα «καυτά» μυστικά της για να παραμένει σέξι

Γουάντα Νάρα: Αποκάλυψε τα «καυτά» μυστικά της για να παραμένει σέξι

Η «σεξοβόμβα» σύζυγος του Μάουρο Ικάρντι μοιράστηκε με τους φανς της τα μυστικά ομορφιάς που την κάνουν να είναι τόσο... ποθητή

nara-main
Η καυτή σύζυγος και μάνατζερ του άσου της Παρί γνωρίζει καλά το παιχνίδι των μίντια, με αποτέλεσμα κάθε της δήλωση να προκαλεί την κοινή γνώμη. Μετά τις αποκαλύψεις για τη συχνότητα των σεξουαλικών της συνευρέσεων με τον Μάουρο Ικάρντι, αποφάσισε να μοιραστεί ορισμένα μυστικά ομορφιάς της με τους ακολούθούς της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Αργεντίνα μοντέλο και επιχειρηματίας ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό μια πολύ αποκαλυπτική φωτογραφία, με την ίδια να ποζάρει φορώντας ένα ζευγάρι πολυτελή εσώρουχα, αναδεικνύοντας τις καμπύλες της. Στη λεζάντα ωστόσο ανέφερε και το πρόγραμμα που ακολουθεί για να διατηρεί τη σιλουέτα της.

«Δεν πίνω αλκοόλ, δεν καπνίζω, δεν πίνω αναψυκτικά. Καθημερινά παίρνω τις βιταμίνες που μου συστήνει ο δερματολόγος μου. Πίνω πάνω από δύο λίτρα πράσινο τσάι τη μέρα. Τα διαβάζετε όσα γράφω;».

Αξίζει να σημειωθεί, πως η εκθαμβωτική Γουάντα, διατηρεί το αψεγάδιαστο κορμί της σε φόρμα στα 34 της χρόνια κι ενώ έχει πέντε παιδιά, τρία από τον πρώην σύζυγο της, Μάξι Λόπες και δύο με τον Ικάρντι.
wandaa_26
Κλείσιμο




Ειδήσεις σήμερα: 

Σύνοδος Κορυφής: Το τελικό κείμενο για Τουρκία και η ικανοποίηση της Αθήνας

Στα ύψη τα κρούσματα - Απρόβλεπτη η συμπεριφορά της επιδημίας

«Κούρεμα» ενοικίων Μαρτίου: Ποιοι δικαιούνται μείωση 100% και ποιοι 40%
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης