Bundesliga: Ανάσα για Χέρτα - Νίκες για Μάιντς και Φράιμπουργκ - Δείτε τα γκολ

Bundesliga: Ανάσα για Χέρτα - Νίκες για Μάιντς και Φράιμπουργκ - Δείτε τα γκολ

Με δύο γκολ στην επανάληψη, η Φράιμπουργκ κέρδισε 2-0 την Άουγκσμπουργκ και απέχει μια νίκη από την 6η θέση της Bundesliga που οδηγεί στην Ευρώπη του χρόνου

hoffenheimm
Η Φράιμπουργκ επικράτησε με 2-0 της Άουγκσμπουργκ, στο τελευταίο χρονικά σημερινό παιχνίδι για την 26η αγωνιστική της Bundesliga, μετά από ένα ισορροπημένο πάντως ματς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το «καλημέρα» στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Γκίντερ… πήρε παραμάζωμα την αντίπαλη άμυνα, από αριστερά, για να «σερβίρει» το 1-0 στον Ζάλαι, που βρήκε δίχτυα ξανά μετά την 17η αγωνιστική.

Ενώ από μια ακόμα ενέργεια του αρχηγού της, η Φράιμπουργκ διπλασίασε τα τέρματά της όταν η κεφαλιά του Ντεμίροβιτς από εκτέλεση φάουλ του Γκίντερ βρήκε στο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων και ο Λίνχαρτ με νέα κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα, στο 79’…

Έτσι, η ομάδα από το Μπράισγκαου ανέβηκε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας ούσα στο -3 από την έκτη Μπάγερ Λεβερκούζεν, ενώ η Άουγκσμπουργκ παρέμεινε 13η.

Τριάρα και… ξέφυγε από τον υποβιβασμό η Χερτα!

Άσος από… ημίχρονο ήρθε το ματς ανάμεσα στην Χέρτα Βερολίνου και τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, που έληξε τελικά με 3-0, για την 26η «στροφή» της φετινής Bundesliga.

Οι «πρωτευουσιάνοι» πήραν το προβάδισμα μόλις στο 4’, από ασίστ του Λουκεμπάκιο και το πρώτο αλλά... πανέμορφο γκολ του Ζεφούικ στο πρωτάθλημα μετά από 16 εμφανίσεις, ενώ κατάφεραν να… αυγατίσουν τα γκολ τους λίγο πριν το ημίωρο…

Με τον Λουκεμπάκιο να «σερβίρει» και δεύτερο τέρμα σε συμπαίκτη του, εν προκειμένω στον Ματέους Κούνια που βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά μετά την… όγδοη αγωνιστική, κάνοντας το 2-0!

Από μια ακόμα αντεπίθεση, η Χέρτα έφτασε και σε τρίτο γκολ, αυτή την φορά στο 33ο λεπτό, με τον Κόρδοβα, ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 52’, με τον Λουκεμπάκιο να «εξαργυρώνει» την καλή του εμφάνιση με ένα τέρμα. Τέρμα, ωστόσο, που ακυρώθηκε με την χρήση VAR για χέρι του Κόρδοβα στην αρχή της φάσης…

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα για τις ακίνδυνες «ασπριρίνες», οι οποίες έμειναν έτσι στην 6η θέση αλλά στο -7 από την τέταρτη Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Κλείσιμο
Αντιθέτως η Χέρτα ανέβηκε στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ούσα στο +2 από την προτελευταία Αρμίνια Μπίλεφελντ και με έναν βαθμό παραπάνω από την 16η Κολωνία.

Η Μάιντς και το πιστεύει και μπορεί!

Πήρε κι άλλο οξυγόνο η Μάιντς. Η ομάδα του Μπο Σβένσον πέρασε με 2-1 από την έδρα της Χόφενχαϊμ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Bundesliga, φτάνοντας σε δεύτερη σερί νίκη μετά 1-0 επί της Φράιμπουργκ. Με αποτέλεσμα να βλέπει με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Όλο το ζουμί ήταν το πρώτο μέρος, στο οποίο μπήκαν και τα τρία γκολ της αναμέτρησης. Ο Γκλάτσελ άνοιξε το σκορ με το «καλημέρα», στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα. Ο Μπεμπού ισοφάρισε στο 39ο λεπτό, αλλά η χαρά των γηπεδούχων, όπως και η ισορροπία κράτησαν ελάχιστα και πάλι. Ο Κοχρ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 41’ και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε.

Πλέον, η Μάιντς, η οποία ήταν σε δεινή θέση μέχρι πρόσφατα, είναι πλέον πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας 24 βαθμούς και είναι στο +2 από την 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Στους 30 παρέμεινε η Χόφενχαϊμ.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Ένα βήμα πριν την «επιστράτευση» γιατρών - Το «ναυάγιο» στην τηλεδιάσκεψη κυβέρνησης και ιατρικών συλλόγων 

Κορωνοϊός - Η Αττική στον κλοιό της πανδημίας - Κέντρο και Πειραιάς στο «βαθύ κόκκινο» 

Το απόλυτo φουτουριστικό σκηνικό στην Ιταλία: Εστιατόρια σε πύργους και ιπτάμενα ταξί για τους τουρίστες - Φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης