Αστέρας-Παναθηναϊκός: Eπεισόδιο στα αποδυτήρια με Παπαδόπουλο και Διούδη
Μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τρίπολη, ο Νίκος Παπαδόπουλοςπήγε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού για να ζητήσει συγγνώμη από τον Σωκράτη Διούδη, επικράτησε ένταση μεταξύ των δύο παικτών και η κατάσταση λίγο έλειψε να ξεφύγει
Μεγάλη ένταση επικράτησε στα αποδυτήρια του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» μετά το τέλος της αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό. Όλα ξεκίνησαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όταν ο ήρωας της συνάντησης, Νίκος Παπαδόπουλος ζητούσε με άκομψο τρόπο και «γαλλικά» από τον Σωκράτη Διούδη να σηκωθεί από το έδαφος για να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Μόλις το ματς ολοκληρώθηκε (2-2 με ισοφάριση τουΑστέραστο 90' + 7' και σκόρερ τον κίπερ Νίκο Παπαδόπουλο!) ο έμπειρος πορτιέρε πήγε στα αποδυτήρια του «τριφυλλιού» για να ζητήσει συγγνώμη από τον πρώην συμπαίκτη του στον Πανιώνιο. Κουβέντα στην κουβέντα η κατάσταση πήγε να ξεφύγει, επικράτησε χαμός για λίγα λεπτά ανάμεσα στους δύο παίκτες και τους ιθύνοντες των δύο συλλόγων, με τους ψυχραιμότερους να δίνουν την λύση και το επεισόδιο να τελειώνει.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.