Νέες αποκαλύψεις για το τροχαίο του Τάιγκερ Γουντς: «Δεν πάτησε καθόλου φρένο»

Νέες αποκαλύψεις για το τροχαίο του Τάιγκερ Γουντς: «Δεν πάτησε καθόλου φρένο»

Ενόσω ο θρυλικός γκολφέρ, Τάιγκερ Γουντς, συνεχίζει την αποκατάσταση στο σπίτι του, μετά το εξιτήριο που έλαβε από την κλινική τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/3), η αστυνομική έρευνα φέρνει στο φως νέες αποκαλύψεις για τις συνθήκες του τροχαίου του

tiger_exww
Στην οικία του στη Νότια Φλόριντα θα συνεχίσει για τους επόμενους μήνες την αποθεραπεία του ο Τάιγκερ Γουντς, τρεις εβδομάδες μετά το σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη στην Καλιφόρνια. Ο 45χρονος σταρ του γκολφ κατόρθωσε στις 23/2 να βγει ζωντανός από τα συντρίμμια του SUV του χάρη στο σύστημα αερόσακων και υποβλήθηκε σε πολλαπλές επεμβάσεις στο δεξί πόδι του, στο οποίο τοποθετήθηκαν καρφιά και λάμα.

Μάλιστα, ο Αμερικανός ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/3) μέσω Twitter ότι έλαβε εξιτήριο από την κλινική και συνεχίζει την αποκατάσταση στο σπίτι του.

Κλείσιμο
Ταυτόχρονα  με αμείωτους ρυθμούς εξελίσσονται οι αστυνομικές έρευνες γύρω από τις συνθήκες του τροχαίου του θρυλικού γκολφέρ. Συγκεκεριμένα, σύμφωνα με τα όσα φέρνει στο φως το δίκτυο TMZ, φαίνεται πως ο Γουντς δεν επιχείρησε να πατήσει φρένο όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Στοιχεία τόσο από τον τόπο της συντριβής όσο και από το μαύρο κουτί του SUV που οδηγούσε δείχνουν πως ο 45χρονος είχε κολλημένο το πόδι του στο γκάζι κατά την πρόσκρουση.

Επιπλέον, αναφέρουν πως διέθετε τις αισθήσεις του καθώς κατάφερε να απεγκλωβιστεί μόνος του από το θρυμματισμένο μπροστινό παρμπρίζ του πολυτελούς οχήματός του. Ο ίδιος ο διάσημος γκολφέρ βέβαια, όταν συνήλθε πλήρως και ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση, επισήμανε πως δεν θυμόταν πώς συνέβη του ατύχημα.
woods

Ειδήσεις σήμερα 

Τροχαίο στη Βουλή: Φως στην τραγωδία από το οπτικοακουστικό υλικό και τις καταθέσεις

Ισλανδία: Εξερράγη το ηφαίστειο Fagradalsfjall - Δείτε βίντεο live

Τουρκία: Καθαιρέθηκε ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας έπειτα από τέσσερις μήνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης