Μαρτίνς: Ο διαιτητής επηρεαζόταν από τις αντιδράσεις των παικτών της Άρσεναλ

Μαρτίνς: Ο διαιτητής επηρεαζόταν από τις αντιδράσεις των παικτών της Άρσεναλ

«Θα πάμε στο Λονδίνο για να διεκδικήσουμε κάθε πιθανότητα που έχουμε, θα πάμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε», δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού

5261565
Τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία εξέφρασε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Άρσεναλ ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Πιο αναλυτικά όσα είπε ο Μαρτίνς:

«Καταρχάς είχαμε την ελπίδα ότι θα ξεκινούσαμε με Μπα, το προσπαθήσαμε αλλά αποφασίσαμε τελευταία στιγμή ότι δεν ήταν σε κατάσταση να παίξει και έτσι άλλαξε η ισορροπία. Η ομάδα μπήκε δίχως αυτοπεποίθηση, φοβισμένη, κάναμε άσχημο ξεκίνημα στο πρώτο 20λεπτο αν και νομίζω πως εμείς είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες, παρότι ήταν λιγότερες.

Μετά την ισοφάριση τα πήγαμε καλύτερα, είχαμε και δεύτερη ευκαιρία, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ξανά με τον Ελ Αραμπί. Δεν τα καταφέραμε και η Άρσεναλ μετά το 2-1 βγήκε μπροστά με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Είναι ένα σκορ που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς όμως έτσι έχουν τα πράγματα.

Πιστεύω πως ο διαιτητής επηρεαζόταν από τις αντιδράσεις των αντιπάλων μας, στην πλειοψηφία των αποφάσεων ήταν με την υποτιθέμενη μεγάλη ομάδα όμως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Έπρεπε πάντως να έχει δώσει μεγαλύτερη σημασία στη φάση του 2-1.

Στο μυαλό μας τίποτα δεν είναι τελειωμένο κι ας είναι πολύ δύσκολα, θα πάμε στο Λονδίνο για να διεκδικήσουμε κάθε πιθανότητα που έχουμε, θα πάμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9uvey5eihnt-sf)


Ειδήσεις σήμερα

Δείτε τα γκολ του Europa League: Προβάδισμα για Τότεναμ, Ρόμα και Γρανάδα

Τύρναβος: Τον έπιασαν με κάνναβη και δεκάδες ναρκωτικά χάπια

Εμβιλά: «Μου έγινε φάουλ στη φάση του 1-2»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης