Μπαρτσελόνα: Στο τέλος της σεζόν ανακοινώνει την απόφασή του ο Μέσι (pic)

Μπαρτσελόνα: Στο τέλος της σεζόν ανακοινώνει την απόφασή του ο Μέσι (pic)

Ο Λιονέλ Μέσι φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση ότι στο τέλος της σεζόν θα ανακοινώσει αν θα παραμείνει ή όχι στην Μπαρτσελόνα.

messi

Τα σενάρια για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι είναι πολλά. Οσο ο Αργεντινός σταρ δεν βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους «μπλαουγρκάνα», οι φήμες περί αποχώρησής του από την ομάδα της Καταλονίας, αυξάνονται. 

Παρά τα αρκετά σενάρια που κυκλοφορούν για το μέλλον του, ο Μέσι αποφάσισε πως θα μιλήσει στο τέλος της σεζόν για το τι σκοπεύει να κάνει. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «El Larguero», ο «Λίο» περιμένει με μεγάλη αγωνία τις εκλογές της 7ης Μαρτίου για τον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, ο Μέσι δεν θα ανακοινώσει αν θα παραμείνει ή όχι στους «μπλαουγκράνα» αυτή τη χρονική περίοδο, μιας κι έχει αποφασίσει να πει την απόφασή του στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Πάντως, σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Ζοάν Λαπόρτα φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως σε περίπτωση που δεν εκλεχθεί αυτός πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, ο Λιονέλ Μέσι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ομάδα.

Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης