Ολυμπιακός: Με λίγες αλλαγές η αποστολή κόντρα στον Άρη

Ολυμπιακός: Με λίγες αλλαγές η αποστολή κόντρα στον Άρη

Ο Πέδρο Μαρτίνς προσπαθεί να κάνει ήδη τον σχεδιασμό του για το ματς Κυπέλλου με τον Άρη (Πέμπτη, 20.00), όπου δεν αναμένονται πολλές αλλαγές αναφορικά με τους 11 στον Βόλο - Τα δεδομένα για Αβραάμ

apostoli_osfp
Συγκριτικά με την 11άδα που είδαμε στο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό με τον Βόλο μπορεί να δούμε αλλαγή γκολκίπερ (δεν είναι σίγουρο πάντως) και παράλληλα διεκδικούν θέση στην 11άδα οι Μασούρας, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς και Χασάν. Συνολικά πάντως δεν θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλες αλλαγές στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Κύπελλο την Πέμπτη (20.00 εκτός έδρας στη ρεβάνς του 2-1 του Φαλήρου).

Χωρίς να έχουμε δείγμα δοκιμών (δεν υπάρχει κάτι σαφές ακόμα) υπάρχει το ενδεχόμενο ο Μαρτίνς να θέλει να δει τους Σωκράτη - Μπα μαζί στο κέντρο της άμυνας ενώ οι Καμαρά, Εμβιλά και Φορτούνης θα διατηρηθούν ως βασικοί όπως και τα δύο άκρα της άμυνας. Οι πολλές αλλαγές θα γίνουν στο πρωτάθλημα με τη Λαμία, εκεί όπου είχαν ήδη δηλωθεί να εκτίσουν τις ποινές τους λόγω καρτών οι Σεμέδο και Καμαρά (ο Σεμέδο ως γνωστόν τραυματίστηκε κιόλας με τον Βόλο).

Τέλος σε σχέση με τον Αβραάμ η πρόβλεψη που υπήρχε τον ήθελε να επανέρχεται πλήρως στις αρχές Μαρτίου, ωστόσο φαίνεται πως έχει ακόμα δρόμο για να επιστρέψει στο 100%. Θυμίζουμε πως είχε υποστεί θλάση με την αρχική εκτίμηση να μιλάει για έναν... γεμάτο μήνα εκτός δράσης (η εκτίμηση είχε γίνει στις 4 Φλεβάρη).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε ο Λιβαθινός: «Ζητώ συγγνώμη αν πλήγωσα κάποιον», γράφει στους σπουδαστές του

Αμετακίνητη η κυβέρνηση για Κουφοντίνα - Στα άκρα η σύγκρουση με ΣΥΡΙΖΑ

Προς παράταση το lockdown στη Γερμανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης